Abdülkerim Bardakcı'dan göz dolduran performans!

Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta Abdülkerim Bardakcı, iki gol birden attı.

Abdülkerim Bardakcı'dan göz dolduran performans!
Abdülkerim Bardakcı'dan göz dolduran performans!
GİRİŞ 07.01.2024 21:06 GÜNCELLEME 07.01.2024 21:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray sahasında Konyaspor ile karşılaşırken, sarı-kırmızılıların ilk golü defans oyuncusu Abdülkerim Bardakcı’dan geldi.

Müsabakanın 63. dakikasında Kerem Demirbay’ın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde gelişine vuran Abdülkerim meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Abdülkerim golü attıktan sonra trafik kazasında hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık için hazırlanan ve üzerinde 'Kalbimizdesin Ahmet Çalık' tişörtünü tribünlere gösterdi. Başarılı futbolcu 90+3. dakikada sol taraftan Eyüp Aydın'ın kullandığı köşe vuruşunda da ceza sahası içinde kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 3-0 yaptı.

29 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki 4. gol sevincini yaşadı. Başarılı futbolcu bu gollerin 3'ünü ligde, 1’ini UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde kaydetti.
Maça 11’de başlayan Abdülkerim Bardakcı 90 dakika sahada kaldı

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    vefalısın kardeşim. Allah rahmet eylesin. Unutmadığın için teşekkürler
    Cevapla