Galatasaray açıkladı! Mauro Icardi depremi

Galatasaray Kulübü, Mauro Icardi'nin sakatlığına dair açıklama yayımladı. Sarı-Kırmızılılar Mauro Icardi'nin bir süre forma giyemeyeceğini duyurdu.

GİRİŞ 05.01.2024 14:40 GÜNCELLEME 05.01.2024 15:14
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe derbisinde aldığı darbe sonrası sakatlanan Mauro Icardi'nin bir süre forma giyemeyeceği açıklandı. Konuyla ilgi Galatasaray'dan resmi açıklama geldi.

Galatasaray'ın açıklaması şöyle:

"Trendyol Süper Lig’in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir.

Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir."

ICARDI HANGİ MAÇLARDA YOK?

Öte yandan Mauro Icardi, Konyaspor ve Sivasspor maçlarında forma giyemeyecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 48
  • ??? 4 ay önce Şikayet Et
    Reklamlarda oynarken agrisi yokdu? En azindan belese penalticidan bir kac hafta kurtulmus olur galatasaray
    Cevapla
  • Ali042 4 ay önce Şikayet Et
    GS taraftarıy dım. Süper kupa ve futbola siyaseti çekme çabaları, ülkemin istikbaline sekte vurdukları, Ali Koç gibi ne olduğu bilinen gezi olaylarının divan oteli sahibi Türkiye düşmanı birinin peşine düştükleri için beter olsunlar.
    Cevapla
  • Üsküplü 4 ay önce Şikayet Et
    Kale direği kabahatli
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    kale diregi egilmis, onun parasi ne olacak
    Cevapla
  • taraftar 4 ay önce Şikayet Et
    adam iyileşmeden adamı aşı manyağı yaptınız. iğne ile oynadı oynadı, sonu bu oldu. galatasaray takım doktorunu sağlık ekibini, kondisyonerlerini.fizyoterapistlerini ve antrenörü okan buruku acilen kovması lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle