Galatasaray'ın yıldızından Erden Timur'a şok sözler: Takıma geri dönmeyeceğim

Galatasaray'dan ayrılma kararı alan Hakim Ziyech'in, Erden Timur ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.

GİRİŞ 04.01.2024 09:22 GÜNCELLEME 04.01.2024 10:08
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Faslı yıldız Hakim Ziyech ile yollar ayrılıyor. Sarı- Kırmızılılar'a sezon başında transfer olan tecrübeli oyuncu Fas Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda mücadele edecek.

Tecrübeli futbolcunun Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve kesin olarak ayrılık kararı aldığı öğrenildi.



"GERİ DÖNMEYECEĞİM"

Ziyech'in bu görüşmede, "Afrika Kupası sonrası Galatasaray'a dönmeyi düşünmüyorum. Kariyerimi başka bir takımda sürdüreceğim" dediği ifade edildi. Bu gelişme üzerine ayrılık kararı alındı. Ziyech ile 2 Suudi kulübünün yakından ilgilendiği biliniyor. Sarı-Kırmızılılar Ziyech'i elden çıkartarak en azından maaş yükünden kurtulacak.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Depremzede44 3 ay önce Şikayet Et
    Adam maça çıkmadınız tepkili bence hayatında böyle rezalet görmemiştir gitsin türkiye de futbol bitmiş sizde bitirin bence futbol çok boş bir meşgale çetelerin eline düşmüş..
    Cevapla
  • doğruya doğru 3 ay önce Şikayet Et
    Şöyle usulca sıl alt köşeye baktım bir de ne göreyimTAKVİM GAZETESİ. Yüz tane haber yayınlar biri doğru çıkar ya da yanımdan geçer, işte yayıncılık narakarı atar ama diğer 99 yalan haberi sanki kendimyazmamış gibi hava atarlar. Bu konuşmaları harfi harfine nereden öğrenebilir acaba bir gazete.
    Cevapla
  • Doğrucu 3 ay önce Şikayet Et
    Adı açıklanmayan sponsorlarla milleti kandırırsanız böyle patlaklar verirsiniz maalesef. Erden Timur Türk Futbol Tarihinin en büyük trolüdür.
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ricayla ve hak etmediği paraya ve eski günlerine bakarak futbolcu alınırsa olacağı budur. milyon eurolara yazık.tüm iş bilmeyen yöneticilere yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Ercisli 3 ay önce Şikayet Et
    Yahu bu Kuzey Afrikalı futbolculardan kim verim almış Türkiye'de. Hepsi paraya taparcasına geliyor. Almayın bu şımarık açları.
    Cevapla
  • Hasan 3 ay önce Şikayet Et
    87 yilinda calustigim yesil ercisin adami olarak size katiliyorum belhanda feguli ve digerleri paragoz mac secen futbolculardan hayir gelmex
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle