Ayrılık iddiaları çoğaldı! Ziyech için yalanlama geldi

Galatasaray'da Faslı yıldız Hakim Ziyech için menajeri George Gardi, sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Gardi, Ziyech için hiçbir açıklama yapmadığını söyledi.

GİRİŞ 02.01.2024 15:36 GÜNCELLEME 02.01.2024 17:40
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Son zamanlarda ödeme problemleri nedeniyle devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılmak istediği konuşulan Hakim Ziyech için menajeri George Gardi ilgi çeken bir paylaşım yaptı.

Gardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hakim Ziyech hakkında herhangi bir açıklama yapmadım." sözlerini kullandı.



NE OLMUŞTU?


Gazeteci Ayhan Şensoy, Gardi ile görüştüğünü ve kendisine "Hakim Ziyech için Galatasaray macerası güzel başlamıştı ancak iyi devam etmedi. Ayrılmak istediğimizi Galarasaray yönetimine ilettik. Galatasaray bize zorluk çıkarmayacak." şeklinde bir açıklama yaptığını öne sürmüştü.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Chelsea'den kadrosuna kattığı Faslı futbolcu, sarı-kırmızılı forma altında 14 maçta forma giydi. Ziyech, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 2 asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Cafer 3 ay önce Şikayet Et
    Adam gol atınca kahraman atmayınca gidecek haberi çıkarılıyor insanların hayatlarını bu şekilde yalan dolanla bitiriyorlar. Ziyech çok harika bi oyuncu galatasaray yönetimi sakın başkalarına kanipta yollamasin
    Cevapla
  • Beza 3 ay önce Şikayet Et
    Icardi 10 milyon euro.Zaha da fazla ücret alıyor.Ziyech de haliyle fazla ister.Ziyechin kariyeri ikisinden de yüksek.Mesele para yani.
    Cevapla
  • Aslan 3 ay önce Şikayet Et
    Anlayın Ziyech'in ne kadar önemli ve kaliteli futbolcu olduğunu itrail yalakası ali koch'un kalemşörleri ve Fotospor denilen bataklık devamlı olarak başta Zyech, Zaha, İcardi ve Boey'in gideceğini yazmalarinin sebebi bu.Ben Galatasaraylıyım ve bu Ziyech ile en az 3 senelik anlaşma yaparım bu kalitede bir oyuncu Sneijder'den beri gelmedi.Gereken tek şey biraz sabır Ziyech yeni Hagi olur.
    Cevapla
  • Murathan 3 ay önce Şikayet Et
    Ben olsam bende oynamam. Okan Buruk oynayana göre değil, oyuncuların zorlamalarına göre kadro yapıyor. Bence takım içinde çeteleşmiş bir grup futbolcu var.
    Cevapla
  • tahsin 3 ay önce Şikayet Et
    Bu gazeteciye dava açın artık kimse yalan haber yapamadın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle