Galatasaray ve Fenerbahçe'ye şok! Dudak uçuklatan tazminat iddiası

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması beklenen ancak daha sonrasında yaşanan olaylar neticesinde ertelenen Süper Kupa finali sonrasında Suudi Arabistan tarafından tazminat talebi geldiği iddia edildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye şok! Dudak uçuklatan tazminat iddiası
Galatasaray ve Fenerbahçe'ye şok! Dudak uçuklatan tazminat iddiası
GİRİŞ 30.12.2023 00:37 GÜNCELLEME 30.12.2023 00:41
Bu Habere 141 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan’ın uyguladığı sansür nedeniyle iptal edilen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin yankıları sürecek gibi görünüyor.

Riyad'daki Süper Kupa maçının öncesinde ısınmaya iki takım futbolcularının ısınmaya Atatürk tişörtüyle çıkma talebinin kabul edilmemesi sonrası Galatasaray ve Fenerbahçe maça gitmeme kararı aldı. Bu karara milyonlarca vatandaş da sosyal medyadan destek verdi.

Yaşanan kriz neticesinde 29 Aralık Cuma akşamında saat 20.45’te oynanması planlanan Galatasaray Fenerbahçe derbisinin ertelenmesine karar verildi.

TAZMİNAT İDDİASI

Bu yaşanan gelişmelerin sonrasında Suudi basınına yansıyan haberlerde ise Suudi Arabistan Futbol Federasyonu’nun maçın iptali nedeniyle Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinden 40 milyon dolar tazminat talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Karşılaşmanın ertelenmesi akabinde TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe’den kısa süre içerisinde bir açıklama yapılması bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 141
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Borçları külüp yöneticileri cebinden ödesin. Ülkede futbol külüperi kaldırılsın. Milyarlarca dolar euro ülkede kalsın. #GSvsFB
    Cevapla
  • Kılıçaslan 3 ay önce Şikayet Et
    yemin ederim Suudi Arabistan az bile istemiş tazminat
    Cevapla
  • Centilmen 3 ay önce Şikayet Et
    İnşallah. Maç başlarken kulüp başkanları kural icat ederse okavağı bu. Yazıklar olsın Yönetcilere öz. Fb lilere. Futboldan anlamayan ideologlar futbolu bitircek.
    Cevapla
  • Davetçi 3 ay önce Şikayet Et
    Oh be ödesinler meymenetsizler
    Cevapla
  • Ercisli 3 ay önce Şikayet Et
    Az bile bence FIFA uluslararası alanda da yasak vermeli bizde kurtuluruz. Nasıl olsa bi halt yaptıkları yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle