Süper Kupa finalinin tarihi belli oldu mu? Nerede oynanacak?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı, bazı aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Bunun üzerine karşılaşmanın nerede ve ne zaman oynanacağı da merak edildi.

Süper Kupa finalinin tarihi belli oldu mu? Nerede oynanacak?
Süper Kupa finalinin tarihi belli oldu mu? Nerede oynanacak?
GİRİŞ 29.12.2023 23:13 GÜNCELLEME 29.12.2023 23:31
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçı, organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Bu kararın ardından Süper Kupa finalinin ne zaman ve nerede oynanacağı merak edilmeye başlandı.

Beşiktaş başta olmak üzere Süper Lig'den birçok takım, kupa finalinin kendi statlarında oynanması yönünde Fenerbahçe ve Galatasaray'a çağrıda bulundu.
 

Dev final iptal oldu! Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kulüplerden çağrıDev final iptal oldu! Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kulüplerden çağrı


AÇIKLAMA YAPILMADI

Ancak şu an için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Süper Kupa finalinin nerede ve ne zaman oynanacağına dair açıklama yapılmadı. 

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak dev karşılaşmanın Ocak ayı içinde oynanması bekleniyor. Maçın hangi stadyumda oynanacağının ise ilerleyen günlerde netlik kazanması bekleniyor. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Maç Trabzon'da oynansın.
    Cevapla
  • sinoplu 3 ay önce Şikayet Et
    Sinopta oynansın
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Kamboçya da oynansın.
    Cevapla
  • cengiz han 3 ay önce Şikayet Et
    Israilde oynansin
    Cevapla
  • Osmanlı*1453 3 ay önce Şikayet Et
    Provokatörler Başkasının Ülkesinde Ayar Vermeye Çalışıyorsunuz Aynı Şeyi Başkaları Bizim Ülkede Yapsa Razı Olurmusunuz Akılsızlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle