TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa yorumu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak Turkcell Süper Kupa maçının fair play içinde geçmesini dilediklerini söyledi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa yorumu!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa yorumu!
GİRİŞ 28.12.2023 18:18 GÜNCELLEME 28.12.2023 18:25
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Geçen sezon Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe, yarın Turkcell Süper Kupa'da karşılaşacak. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park'ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) oynanacak.

Karşılaşma için TFF'nin davetlisi olarak Riyad'a gelen kafile konaklayacağı otele geldi.

Kafilede Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, eski A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, eski milli futbolcular Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin ve Selçuk İnan, yer aldı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Büyükekşi, "Fair play içinde, güzel bir maç olmasını istiyoruz. İnşallah güzel bir futbol oynanır. Neticesinde kupa olacağı için mutlaka bir kazanan çıkacak. Hak edenin kazanacağı bir maç olsun." diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Fenerli 4 ay önce Şikayet Et
    Boş işler.gs Bayern olacakmış.40 yıldır destekleniyor.Bir halt olmadı.Aldigi bir UEFA kupası.Sevilla denen bir takım var.Durmadan alıyor UEFA kupasını.Futbolu sevdiren rekabettir.Rekabeti öldürdünüz.10 yıldır fenere dayak atıyorsunuz.ülke futbolunu da bitirdiniz.
    Cevapla
  • Cezmi 4 ay önce Şikayet Et
    Hakemlere gsyi kayırması için yönlendirme yapan Tff başkanı.
    Cevapla
  • Ukkaşe 4 ay önce Şikayet Et
    Yok cart.Yok curt.Hep bahane.Feneri sistem dışına itip ezmek.Fener olmadan ülke futbolu çöker.Çöktü de zaten.
    Cevapla
  • Hasa 4 ay önce Şikayet Et
    Yöneticilerde ciddi bir GS aşkı var.Gs kayrılıyor
    Cevapla
  • ali 4 ay önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım bu baylokcu neden hala bu kurumun başında yeterrrr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle