Sparta Praglı tanıdık isimden Galatasaray'a gözdağı!

Galatasaray’ın, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Sparta Prag’da takım kaptanı David Pavelka, "Saygı ve tevazu ile onları yenmeye çalışacağız. Tüm maçlar 0-0 başlar, dolayısıyla ne olacağını asla bilemezsiniz" dedi.

Sparta Praglı tanıdık isimden Galatasaray'a gözdağı!
Sparta Praglı tanıdık isimden Galatasaray'a gözdağı!
GİRİŞ 27.12.2023 20:40 GÜNCELLEME 27.12.2023 20:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Çekya’nın Sparta Prag takımı ile eşleşti.

Bir dönem Türkiye’de de forma giymiş olan Sparta Prag'ın kaptanı David Pavelka, eşleşme hakkında İHA'ya değerlendirmelerde bulundu.

Öncelikle Sparta Prag’ın, Çekya Ligi’ndeki gidişatı hakkında konuşan Pavelka, şu ifadeleri kullandı:

"Geriye dönüp baktığımızda bazı maçları daha iyi oynayabilirdik ama bu maçlar bize çok iyi bir ders oldu. Genel olarak gidişatımızdan memnunuz. Gruptan çıktık ve Avrupa Ligi’ndeki ana hedefimiz buydu."

"Galatasaray'ı yenmeye çalışacağız"

Sparta Prag’ın, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibinin Galatasaray olmasıyla ilgili 32 yaşındaki futbolcu, açıklamalarında şu cümlelere yer verdi:

"Zorlu bir rakibimiz var. Galatasaray, harika oyuncularla dolu büyük bir takım. Karşılıklı oynadığımız maçları hatırlamayı gerçekten seviyorum. Taraftarların stadyumda oluşturduğu atmosferden her zaman keyif aldım.

Takım arkadaşlarımla Galatasaray’ı konuştuk. Galatasaray çok güçlü olduğu için kuradan önce de herkes çok saygı duyuyordu. Şampiyonlar Ligi’ndeki bazı maçlarını izledik. Dolayısıyla neyle karşılaşacağımızı biliyoruz. Ancak her maçta olduğu gibi saygı ve tevazu ile onları yenmeye çalışacağız. Tüm maçlar 0-0 başlar, dolayısıyla ne olacağını asla bilemezsiniz."

David Pavelka, 2016-2020 yıllarında arasında Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da forma giymişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Erhan 4 ay önce Şikayet Et
    gerçek şu ki bu eşleşmenin favorisi galatasaray
    Cevapla
  • Harun 4 ay önce Şikayet Et
    Gayet nütevazı ve usturuplu açıklamalar. Gözdağı veya tehdit görmedim ben. Maça yenilmek için çıkacağız diyecek hali yok ya. Tabi bizim ülkemizde bazı büyüklerin karşısına çıkan bazı Anadolu takımları istisna. Onlar yenilmek için çıkıyor zira!
    Cevapla
  • fenerlisiniz 4 ay önce Şikayet Et
    bunu baş haber yapın gs düşmanları
    Cevapla
  • geselisiniz 4 ay önce Şikayet Et
    Niye alındınız ?
    Cevapla