Edin Dzeko'dan Galatasaray ve Icardi'ye olay yanıt!

Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin gözünün altının morarmış şekilde göründüğü fotoğrafını paylaşarak yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

GİRİŞ 25.12.2023 09:33 GÜNCELLEME 25.12.2023 09:42
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında dün akşam oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı 0-0 bitti ancak derbinin tartışmaları devam ediyor. 

Sarı kırmızılı kulüp, golcüsü Mauro Icardi'nin gözünün morardığı fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı ve "Adaletin sadece kendileri için olmasını isteyenler, bu gece de her kanaldan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler! VAR odası ve 26 kamera göremiyor ve onlar adına utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenler utanacaktır" açıklamasını yaptı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Galatasaray'ın bu paylaşımını alıntılarken, Romano'nun gönderisinin altına Fenerbahçe'nin Boşnak futbolcusu Edin Dzeko yorum yaptı. 

Dzeko "Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp Instagram'a koydular, penaltı için ağlıyorlar. Her zamanki halleri. Ciddi ol Fabrizio, bundan daha iyisini yapabilirsin." ifadelerini kullandı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 96
  • Almancı 4 ay önce Şikayet Et
    Dokuya travma sonucu kan durur ve bu oluşum ilk önce kızarır ve şişer! Ancak bir gün yani yaklaşık 15-20 saat sonra kan değişir ve morarır! Böylesine morarma şişkinlik olmadan ortaya çıkmaz! Maç bitince sergilenen görüntü ancak tıbbi bilinci olmayan birinin fotoshopla manipülasyon peşinde olduğunu ispat eder!
    Cevapla
  • çakır27 4 ay önce Şikayet Et
    vayyyyy sen neymişsin yav fb li veya diğer takımlı
    Cevapla
  • Kadirovic 4 ay önce Şikayet Et
    Djiku nun dirsegine kılıf uydurmak için çabalıyorlar... djiku nun dirseginde adamin dudağı patladı ama oyun durmadı bile. Yazık ki feneri yukari tasimak icin Türk futbolunu ne hale getirdiler
    Cevapla
  • A.LAN 4 ay önce Şikayet Et
    o göz morarması tanıdık geliyor. geçenlerde tekme tokat atarak gol attıkları hakeminde golü verdiği maçta olmuştu.
    Cevapla
  • misafir35 4 ay önce Şikayet Et
    icardi üçkağıtçının tekidir. o morarma normal dayak yemekle bile olmaz. böylelerini türkiyeden defedeceksin. futbolu sahtekarlıkla yenecek oyun sanıyor hala
    Cevapla
  • Reis 4 ay önce Şikayet Et
    O göz ne çabuk morardı bir defa göz morarmak için en az 12-14 saat geçmesi lazım. Hemen nasıl morarıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle