Galatasaray Icardi'nin son halini paylaştı! Fenerbahçe'den yanıt gecikmedi

Galatasaray, Fenerbahçe maçında bir pozisyonun ardından gözü moraran Mauro Icardi'nin fotoğrafını paylaşıp tepki gösterdi.

Galatasaray Icardi'nin son halini paylaştı! Fenerbahçe'den yanıt gecikmedi
Galatasaray Icardi'nin son halini paylaştı! Fenerbahçe'den yanıt gecikmedi
GİRİŞ 25.12.2023 00:48 GÜNCELLEME 25.12.2023 00:48
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe maçı sonrası hakem kararlarıyla ilgili paylaşım yaptı.

Söz konusu paylaşımda girdiği bir pozisyon sonrası göz moraran Icardi'nin fotoğrafına yer veren Galatasaray, "Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz!

Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle…"
ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe ise Galatasaray'ın bu paylaşımına yanıt verdi. 

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Galatasaray'ın paylaşımı alıntılanarak  "Kale direğine çarpan oyuncu üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışmak. Kamuoyunun takdirine." notu düşüldü. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 119
  • Adalet yayınlayın 4 ay önce Şikayet Et
    Ödül töreni sonrası basına konuşmayan Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan şu açıklamaları yaptı: *Galatasaray Kulübü olmayan bir pozisyondan mağduriyet yaratmak istiyor. Bu akıllara zarar bir durum. Gündemi manipüle ediyorlar. Bir yalan üzerinden algı yapıyorlar. Adalet değil, ayrıcalık talep ediyorlar. *Mauro Icardi'nin gözünün morarmasının, penaltı pozisyonuyla alakası yok.
    Cevapla
  • Ümit 4 ay önce Şikayet Et
    kale direğine çarpmayla gözün orasına denk gelmesi fiziksel olarak imkansız olduğunu düşünemeyecek kadar sığ bir beyin. fbden nefret ettirdiniz bu nasıl zihniyet ya herkesin ak dediğine kara demenin manası yok resmen kırmızı kart penaltı kabul edelim arkadaş doğruyu söylemek düsürt olmak asıl büyüklüktür küçük hesapların peşinden koşmayın yeter ya. bu zihniyeti bırakın
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Fb ve beşiktaş ufak tefek takımlara çok puan kaptıran takımlar. Galatasaray maçını izledim. Fb yi hala koruyorlar. Galatasaray fb yi rahat yenerdi. Fb ayak oyunları ile dışarıdan sportmen ve yasa dışı destekle Galatasaraya rakip olabileceğini sanıyor.
    Cevapla
  • Arif¹ 4 ay önce Şikayet Et
    Sanki güzel boyanmış gibi. Takıp edelim bakalım ne zaman kaybolacak. Yavaş yavaş azalacak ki. Yayilacakmi. Ne olacak. Bitirtmeyiz leynnnn. Lig de neymiş.
    Cevapla
  • Sporsever 4 ay önce Şikayet Et
    Kedicik direğe çarpıp penaltı bekliyor neredeyse yatakta uyurken düşse penaltı bekleyecek neden mi?çünkü bylock lu büyükekşinin bunlara hakem eliyle verdiği desteği ,bunları o kadar şımarttı ki hadsizlik yapmaya başladılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle