Rıdvan Dilmen'den derbi değerlendirmesi: Stres, baskı çok aleyhine oldu

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasını TV 8.5'ta değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den derbi değerlendirmesi: Stres, baskı çok aleyhine oldu
Rıdvan Dilmen'den derbi değerlendirmesi: Stres, baskı çok aleyhine oldu
GİRİŞ 24.12.2023 22:04 GÜNCELLEME 24.12.2023 22:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasını TV 8.5'ta değerlendirdi.

''İKİ TAKIMDA REKOR KIRDI''

"Bu yıl tekrar kırılmamak üzere iki takımda rekor kırdı. İki teknik adama da ligin 17. haftasında size 44 puan vereyim deselerdi 40'a da razıyım derlerdi."

"TFF çıkıp demiş ki 'siz aranızda oynadığınız maçlarda kim kimi yenerse şampiyon olun, ama iki maçta berabere biterse atabildiğiniz kadar atın genel averaja bakarız' demiş. Çünkü izlediğim maçlarda bunu düşünüyorum. İlk yarı 20 faul, birkaç tartışma vardı. Sadece 1 dakika uzattı. İkinci yarı 6.5 dakikanın zaten 3.5 dakikası da oynanmadı. Hakem maç bitsin diyor. Oyun durdukça rahatlıyor hakem."

''BİR MAÇTA OYUN ANCA BU KADAR DURABİLİR''

"İki takım şunda da rekor kırdı. Bir maçta anca bu kadar çok faul olur. Oyun ancak bu kadar durabilir. Bir maçta ancak bu kadar geri pas olabilir. Bir maçta da topun oyundan az kalma süresi ancak bu kadar düşük olur. İlk yarı 22 dakika oyun oynandı."

''ÇOCUKLAR MIŞIL MIŞIL UYUR''

"Bugün dünya derbisini yurtdışından birileri izlese hatta çocuklarına seyrettirse çocuklarını erkenden uyuturlar. Çocuklar mis gibi uyurlar. Mışıl mışıl uyursun."

"Herkes bu maçı farklı bir maç bekliyordu. Pozisyonlu, aksiyonlu olacak sandık. Kadroları görünce de bunu dedik. Ama tam tersi oldu hepsi."

''İSTEDİĞİ PLAN TUTMADI''

"İsmail hocanın kafası gitti geldi. İkinci yarıdaki orta sahayı mı oynayayım yoksa ilk yarıda çıktığı orta sahaya mı oynayayım diye düşündü. Kafası gidip geldi. Cengiz moralli, onu attı sahaya. İstediği planlar tutmadı."

"FENERBAHÇE FRED'SİZ KAZANAMAZ''

"Hakim Ziyech bugün Galatasaray'ın en etkili isimlerinden biriydi. En azından isteyen ismiydi. Bir şeyler yapmaya çalıştı. Olumlu şeyler de yaptı."

"Fenerbahçe'nin Fred'siz oynadığı maç sayısı 6 oldu. Bir tane kazandı. Avrupa maçı kaybetti. Ligde iki kere berabere kaldı. Trabzon'a kaybetti. Fenerbahçe, Dzeko'suz ve Djiku'suz kazanır ama Fred'siz kazanamaz. Ligimizin en iyi sekiz numarası."

STRES VE BASKI ALEYHİNE OLDU''

"Fenerbahçe'nin pozisyon olarak Szymanski'nin vurduğu direk dibinden giden şut var. Bir de King'in var. Onun dışında da yok. Stres, baskı Fenerbahçe'nin çok aleyhine oldu."

"Maçta heyecan doruk ama rahat iki isim var. Livakovic ve Muslera. Kaleye top gelmeyince çocuklar tek başına bitirdi maçı."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    ismail buyuk takim hocasi degil ve ali kocun gitmesi lazim
    Cevapla
  • Ali veli 4 ay önce Şikayet Et
    Sürekli gazlama ne rekoru kırmış yaw rıdvan fb yi gazlaya gazlaya gitti danimarka da 6 yedi sonra ismail hatalı.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Boey net 2 kere atılmalıydı
    Cevapla
  • ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    Rıdvan efendi sen de bizi uyutma şu icardı pozisyonuna ne diyorsun es geçmişsin penaltı mı değil mi verilse ne olurdu sence!!
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    penaltı dan ne haber keçi yoksa sen başka maç mı seyrettin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle