Icardi, Türkiye kariyerinde ilki yaşadı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe ile oynanan maçta Türkiye kariyerinde bir ilki yaşadı. Yıldız golcü, sarı-kırmızılı formayla ilk kez bir derbiyi boş geçti.

Icardi, Türkiye kariyerinde ilki yaşadı
Icardi, Türkiye kariyerinde ilki yaşadı
GİRİŞ 24.12.2023 21:19 GÜNCELLEME 24.12.2023 21:31
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da ikinci sezonunu geçiren Mauro Icardi, Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan takımlara karşı forma giydiği tüm maçlarda ağları havalandırmayı başarmıştı.

Arjantinli futbolcu daha önce ligde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynanan 7 karşılaşmada 10 kez topu filelere göndermişti.

Mauro Icardi, forma giydiği 3 Beşiktaş maçında 5, 2 Trabzonspor müsabakasında 3, 2 Fenerbahçe derbisinde 2 kez ağları havalandırma başarısı gösterirken bu kez aynı performansı gösteremedi.

İlk kez bir derbide sessiz kaldı

Maç boyunca kötü bir oyun sergileyen yıldız futbolcu 7 büyük maçta attığı golün ardından ilk kez bir derbiyi sessiz bitirdi.

Arjantinli, bu sezon 16 maçta 12 gol 5 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Hüseyin Halidoğlu 4 ay önce Şikayet Et
    İCARDİ ARTIK KABAK TADI VERMEYE BAŞLADI. ADAM HER MAÇTA GALATASARAY'I BİR EKSİKLE OYNATIYOR. ARTIK OKAN EFENDİ BUNU KIZAĞA ÇEKMELİ AYAĞINA GELEN TOPLARA APTALCA VURUYOR. Eski İcardi 'den eser yok
    Cevapla
  • Emir 4 ay önce Şikayet Et
    Geri gelecek hemen öyle düşünme iyi günün taraftarı OLMA
    Cevapla
  • Rafet 4 ay önce Şikayet Et
    İcardiyi merak ediyorum dün neyaptıda penaltı bekloyo her pozisyonda yere atarsan kendini kusura bakma artık kimse inanmıyor sana
    Cevapla
  • Kamil 4 ay önce Şikayet Et
    Kes-lan
    Cevapla
  • Raskoo 4 ay önce Şikayet Et
    Fener kendi evinde maçı kazanmak için oynmadiki kontradan top bulup gol atayım havası vardı büyük takım kendi evinde böylemi oynar ya o seyirciye yazık futbol zevki yok sadece kapan savunma yap önde baskı yok sanki GS kendi evinde önde basıyor
    Cevapla
  • Raskoo 4 ay önce Şikayet Et
    Adam 2 ay önce karıyla kavga etmiş heralde oynamıyor pres yok nerde eski icardi demekki bu yüzden gönderdiler PSG den
    Cevapla
  • Zafer 4 ay önce Şikayet Et
    Karşısına dişli bir Fenerbahçe çıktı. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.
    Cevapla
  • Fanatik 4 ay önce Şikayet Et
    La isabetli şutunuz yok kaleye gsninde 1 tane iki takımda kötüydü hem defansif hem ofansif ki zaten ofansifler berbattı bu yüzden defansiflere iş bile kalmadı maç bitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle