Derbide 3 futbolcu cezalı duruma düştü

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, Galatasaray'da da Lucas Torreira ile Sache Boey gördükleri sarı kartların ardından ligin 19. haftasında cezalı duruma düştü.

Derbide 3 futbolcu cezalı duruma düştü
Derbide 3 futbolcu cezalı duruma düştü
GİRİŞ 24.12.2023 21:10 GÜNCELLEME 24.12.2023 21:10

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe ile mücadele etti.

Karşılaşmanın 63. dakikasında orta sahada Edin Dzeko’ya yaptığı faul sonrasında hakem Arda Kardeşler, Lucas Torreira'ya sarı kart gösterdi. Sacha Boey da maçın 73. dakikasında Joshua King ile yaşadığı tartışmadan dolayı sarı kart gördü.

Takımda sarı kart sınırında olan isimlerden yer alan Torreira ve Boey, böylece cezalı duruma düştü. İki futbolcu, Konyaspor maçında sarı kart cezalarından dolayı oynayamayacak.

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci ise 57. dakikada orta alanda Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı faulün ardından hakem Arda Kardeşler'den sarı kart gördü.

Sarı-lacivertli futbolcu, bu kartın ardından bu sezon ligde 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düştü. İrfan Can, ligin 19. haftasındaki İstanbulspor maçında forma giymeyecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL