İğne tedavisi sonrası Icardi'nin ayarları bozuldu

Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü 1-0'lık skorla mağlup etti. Son haftaları boş geçen Mauro Icardi, bu maçı da boş geçti ve performans düşüklüğü dikkat çekti.

İğne tedavisi sonrası Icardi'nin ayarları bozuldu
İğne tedavisi sonrası Icardi'nin ayarları bozuldu
GİRİŞ 21.12.2023 10:22 GÜNCELLEME 21.12.2023 10:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü 1-0'lık skorla mağlup etti. Maçın ardından ortaya çıkan bir istatistik ise Sarı Kırmızılı ekibi endişeye sevk etti. Bu sezon Avrupa’da ve ligde çıktığı 25 maçta 17 gol, 8 asistlik muazzam bir skor katkısı gösteren Mauro İcardi, son haftalarda ise düşüşte.

Özellikle iğne tedavisiyle maçlara çıktığı süreçte fiziksel olarak kötü gözüken Arjantinli yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki son 3 maçta gol atamazken, ligde ise son 3 maçta sadece 1 kez ağları havalandırdı, o da penaltıdan geldi. Arjantinli süper starın, üst üste oynanacak iki Fenerbahçe derbisinde sergileyeceği performans ise oldukça kritik olacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    arkadaş adam reklam film çekmekten ve antreman eksiklikleri ve daha bir çok sebeb biraz Okan efendi adamın üstüne yuklense adamın için den Hulk çıkaracak ama nerdeeee Okan efendi ancak izin veriyor futbolculara biraz disiplinli olması lazım
    Cevapla
  • nitekim 4 ay önce Şikayet Et
    tedavisini olsun arkadaş böyle oynayacağına hiç oynamasın şimdiye kadar çoktan iyileşmişti
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Adamın posasını çıkardılar. Ne dinlendiriyorlar, ne tedavi süreci işliyor. Bas iğneyi çık oyna. Kendisi istese bile takımın sağlıkçıları izin vermemeli.
    Cevapla
  • cemal 4 ay önce Şikayet Et
    adam pas alamıyor, önüne gelen dan dun yapıyor, fenerin atak hattı gs da olsa bak nasıl goller atıyor icardi...
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Tr ye gelmiş geçmiş en iyi forvet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle