Neler yaşandı? Ertuğrul Doğan her şeyi anlattı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile arasında geçenleri anlattı.

Neler yaşandı? Ertuğrul Doğan her şeyi anlattı
Neler yaşandı? Ertuğrul Doğan her şeyi anlattı
GİRİŞ 19.12.2023 22:54 GÜNCELLEME 20.12.2023 12:14
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor ve Trabzonspor, Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda karşılaştı.

İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısında yaşanan olaylar gündem oldu. Trabzonspor 68. dakikada Onuachu'nun golüyle 2-1 öne geçti. VAR incelemesinin ardından Onuachu'nun golü geçerli sayıldı. Kararı beğenmeyen İstanbulspor yönetimi takımı sahadan çekti.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, A Spor'da yaşananları anlattı.

Başkan Doğan'un açıklamaları şu şekilde:

"Ecmel Faik Sarıalioğlu, bizim iyi bir ağabeyimiz. Yönetimler arasında hiçbir sıkıntı yok. Maçın gidişatı esnasında bir pozisyon oldu ve ben hala izleyemedim. Ecmel Başkan'ın daha önce şahsıma da Kulüpler Birliği'nde de defalarca bildirdiği hakemlerle ilgili şikayeti vardı. Kendisinin kimseye karşı asla kaba bir tavrı olmadı. Kendisi, bana 'Sizinle alakalı değil ama artık bu yapılanları kaldıramıyorum' dedi ve böyle bir karar aldı. Saygıyla karşılamaktan başka bir şey yapamıyoruz. Sonuçta onların kararları. Ben konuşmaya çalıştım ikna etmeye çalıştım ama kararlıydı. Çünkü haklı olduğu çok ciddi konular var. Buna da şahidim. Bu federasyonun gerekeni yapacağına inanmıyorum. Bu saatten sonra ciddi ciddi oturup konuşmamız gerekiyor. Marka değeri için yapılması gerekenleri yapması gereken bir kurum var. Söyleyeceğim çok şey var. Hiç böyle bir dönemin olduğunu daha önce hatırlamıyorum. Böyle bir şeyi hiç hatırlamıyorum. Ecmel Bey'in çok ciddi sıkıntıları var. Onun adına bazı şeyleri söylemem doğru olmaz. Kendisi çıkıp basına açıklama yapacaktır."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 17
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Son zamanlarda bu kadar tantananın tek bir sebebi olabilir.türkiyede kaos oluşturmak.dünyada ilk defa futbol üzerinden ayaklanma ve darbeye imkan veriyor olabiliriz.ya futbol askıya alınsın yada var sistemi.
    Cevapla
  • serol 4 ay önce Şikayet Et
    yıllarca bu tartışmalar sürüp gideceğe benziyor gs li fb li bjk li herkes haklı iyi bir yönetim lazım hata yapana da sahip çıkacak ama hata yapanın cezasını kendi içinde verecek hata yapan bir hafta sonra maç alamayacak ama nerede öyle yönetim sürekli dedi kodu
    Cevapla
  • MuhammedAli 4 ay önce Şikayet Et
    Arif55 pozisyonun neresi penalti duran adama gidip carpiyor futbolla alakaniz yok yorum yapmayin
    Cevapla
  • Arif55 4 ay önce Şikayet Et
    Pozisyon penalti..Var hakemi,macin hakemini izlemeye cagirmaliydi..Penalti gol olur olmaz orayi ayri.TS nin ligde zaten bir iddiasi yok.Yenilse ne olcak sanki..Avci nin igrenc futbolunu izleyen yok.Ayrica elinde 4 tane stoper var,sen defansa Mendy 'i oynatiyon..
    Cevapla
  • Zekeriya 4 ay önce Şikayet Et
    Bir kere adam sekerek Mendy e carpiyor ve yigiliyor. Bir de 16 cizgisinin önün de penalti zaten söz konusu degil. Biz taraftar olarak bize 3 kupa getiren ve sampiyon yapan Avci hocayi seviyoruz. Yeni transferlerle bu takim ucusa gececektir. Bu sene fb ye karsi Trabzonspor katlediyliyor du, 5:0 yenecegimiz mac 3:1 bitti. Bunu niye kimse konusmuyor?
    Cevapla
  • Arif55 4 ay önce Şikayet Et
    Ts baskani cezali degilmi? Bunlar bu gucu kimden aliyor?
    Cevapla
  • Kokucan 4 ay önce Şikayet Et
    Ben cezasını iptal ettim varmı diyeceğin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle