Çekya basınının Galatasaray tedirginliği!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, son 16 turunda Sparta Prag ile eşleşti. Çekya basını ise bu eşleşmenin Prag için oldukça çetin geçeceği konusunda birleşti.

Çekya basınının Galatasaray tedirginliği!
Çekya basınının Galatasaray tedirginliği!
GİRİŞ 19.12.2023 16:05 GÜNCELLEME 19.12.2023 16:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamlayan ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam eden temsilcimiz Galatasaray, son 16 turunda Çekya ekibi Sparta Prag ile eşleşti.

Sarı-kırmızılı ekip, play-off turunda ilk maçını 15 Şubat Perşembe günü seyircisi önünde oynayacak. Temsilcimiz, rövanşta ise 22 Şubat Cuma günü Prag deplasmanına çıkacak. Bu eşleşme ise Çekya basınında endişeye neden oldu. 



ATMOSFER ÜRKÜTÜYOR


Çekya basınına yansıyan haberlerde turun Sparta Prag açısında zorlu geçeceğine vurgu yapıldı. TN Nova'nın haberinde, Prag'ı İstanbul'da cehennem gibi bir atmosferin beklediği turu geçmelerinin de oldukça zor olacağı belirtildi.

Çekya basınından Denik ise Spartalı futbolcuların son 16 yolunda Galatasaray'la çok zor bir maçta karşılaşacağını ve mücadelenin kendileri için yıpratıcı geçeceğini okurlarına yazdı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Şu boş gaz vermeleri bırakın gerçek manada iyi olsaydık copenankı yenerdik maval okumayın
    Cevapla
  • Erdal 4 ay önce Şikayet Et
    Hiç merak etmesinler bir oyun planı bile olmayan Okan buruk var
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Olsaydıda olsaydı
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray’ın ilk maçta ali sami yende net skorla turu geçmesi lazım yoksa Kopenhag maçı gibi sıkıntılı olur. Aynı şekilde ilk maç kopenhagı yenseydi turu geçen Galatasaray olacaktı.
    Cevapla
  • Rav 4 ay önce Şikayet Et
    He he GS Real madrid- City ya hayal aleminde gezmeyin sonra cakiliyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle