Resmen duyurdular! İngiliz devinden Sacha Boey için servet

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey'e Chelsea'nin talip olduğu iddia edilirken, 23 yaşındaki futbolcu için sarı kırmızılı kulübün kasasına 22 milyon sterlin girebileceği öne sürüldü.

GİRİŞ 19.12.2023 13:21 GÜNCELLEME 19.12.2023 13:27
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey ile İngiltere'nin dev kulübü Chelsea'nin ilgilendiği ileri sürüldü. Premier Lig'de bu sezon beklentilerin gerisinde kalan ve 10. sırada yer alan Maviler, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istiyor. 

SACHA BOEY, CHELSEA'NİN GÜNDEMİNDE

İngiliz takımının takviye yapmak istediği ilk mevki ise sağ bek. Bu bölgede oynayan kaptan Reece James'in sakatlığı nedeniye sahalara geri dönmesi mart ayının ortalarını bulacak. Defansın sağı için kadroda bulunan tek alternatif 20 yaşındaki Fransız futbolcu Malo Gusto. The Sun'ın haberine göre; Chelsea sağ bek için ikinci bir Fransız belirledi ve Galatasaray'dan Sacha Boey'yi gündemine aldı.

"PREMIER LİG'DE İŞE YARAYABİLECEK BİR PROFİL" 

Haberde 23 yaşındaki oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray formasıyla etkileyici bir performans sergilediği vurgulandı ve Boey için "Premier Lig'de işe yarayabilecek türden bir profile sahip" yorumu yapıldı.

"MALO GUSTO'DAN DAHA İYİ" 

Sarı kırmızılı futbolcunun, hem hücum hem savunma yönüyle etkili bir futbolcu olduğu belirtilirken, kademeye girme ve merkezdeki defans oyuncularına destek verme yeteneğiyle vatandaşı Gusto'dan üstün bir defans oyuncusu olduğu belirtildi.

MALİYETİ 22 MİLYON STERLİN

Hızlı, güçlü, iyi bir oyun zekası ve öngörüsü de sergilediğinin altı çizilen Boey'in, Chelsea'ye tahmini maliyetinin 22 milyon sterlin olacağı iddia edildi. Ayrıca Fransız futbolcunun transfer edilmesinin Chelsea kadrosuna derinlik ve kalite katacağı da ifade edildi

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • Önder 4 ay önce Şikayet Et
    Bizim ligmz Portekiz'den daha iyi orda olsa abartrlar 100 derler bizde bedavya mal YK 100 versinler alsnlar
    Cevapla
  • bayırbucak 4 ay önce Şikayet Et
    2 boey gibi 6 7 futbolcudan oluşan 3 6 yıldır beraber oynayan iskelet kadron asla olmasın.
    Cevapla
  • Kayı boylu 4 ay önce Şikayet Et
    Şayet GS boy.u satarsa büyük GS taraftarı hem okanı hem yönetimi bir kalemde tefe koyar.
    Cevapla
  • Ramazin 4 ay önce Şikayet Et
    2025 yazı bedava çıkacak sözleşme imzalamiyor Okan yerini doldurur 2022 yazında böyle silinmişti Okan diriltti adamı
    Cevapla
  • bayırbucak 4 ay önce Şikayet Et
    1 sistem belli gs fener gibi klüplere diyolarki sen sen boey gibi 22 yaşındaki futbolcuları 12 sene oynat biz işe yarar olanları senden öyle 22 milyon sterlin değil 10 ila 15 milyon euro arası alalım oynatalım piyassı 60 80 milyon euroya çıkartalım 30 yaşlarına geldiğinde çaptan düşenleri sakatlıktan performansı düşenleri alıp 2 sene oyantın.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    30 milyonun altı bedava 30 milyon +sonraki satıştan %20 kabul edilirse gönderilebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle