Burak Elmas: Talihsiz bir dönem yaşadığımı düşünüyorum

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas, Balçiçek İlter'in Youtube kanalına konuk oldu. Elmas, Galatasaray'daki başkanlık günleri ve gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas: Talihsiz bir dönem yaşadığımı düşünüyorum
Burak Elmas: Talihsiz bir dönem yaşadığımı düşünüyorum
GİRİŞ 17.12.2023 10:17 GÜNCELLEME 17.12.2023 10:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Dursun Özbek'ten önceki başkanı olan Burak Elmas, Balçiçek İlter'in Youtube kanalına konuk oldu.

Eski Galatasaray Başkanı, "Talihsiz bir dönem yaşadığımı düşünüyorum. 4-5 senede bir yaşanacak bir şeyi ben 1 senede yaşadım. Hayatta birtakım çizgilerim var, aynı fikirde olmadığım insanlarla tartışırım ama ailesine, şerefine, haysiyetine asla bir şey demem o benim kırmızı çizgimdir. Ama bazı insanlarda kırmızı çizgi olmadığını da gördüm" açıklamasını yaptı.

"Başkanlığı bıraktıktan sonra şunu öğrendim..."

Galatasaray'daki başkanlığının sona ermesi sonrasında birçok şeyi öğrendiğini ve çok üzüldüğünü söyleyen Burak Elmas, "Üzüldüm. Başkanlığı bıraktıktan sonra şunu öğrendim; Yapılan her hata başkanın hatası, yapılan başarılar ise diğer insanların başarısı" ifadelerini kullandı.

"Sacha Boey ve Victor Nelsson bizim dönemimizde geldi"

Galatasaray başkanlığını yaptığı dönemde Sacha Boey ve Victor Nelsson'u kendi dönemlerinde transfer ettiklerini vurgulayan eski Galatasaray başkanı, "Sacha Boey, Victor Nelsson bizim dönemimizde geldi. Uzun dönemli bir mali strateji ile kulübü yönetmek istedik. Çok kısa dönemde düşünüyor taraftar ve kamuoyu" diye konuştu.

"Bağıracaksın, hakaret edeceksin"

Elmas, Federasyonla konuşmaya gidildiğinde nezaket ile bu işlerin çözülemediğini söyledi ve "Federasyon'a gidiyorsun, bir problemi çözmeye çalışacaksın ama bu işler iyi niyetle çözülmez. Bağıracaksın, hakaret edeceksin. Nezaket ve normal insanlığın kriterlerine göre davranmak zaafiyet oldu" diye ekledi.

"Benim en büyük hatam Galatasaray'ı çok ciddiye almış olmam"

Burak Elmas, Galatasaray'daki en büyük hatasını şu sözlerle ifade etti:

"Hiç hak etmediğim şeyler söylendi. 'Oyuncu transferlerinden para götürmeye çalıyorlar' dediler  bize ama biz engellemek için gelmiştik. Biz bir sürü şeyi değiştirmeye çalıştık. Bazı kişilerin, biz gidelim diye Galatasaray'ın başarısız olmasını istediğini de biliyorum. Benim en büyük hatam Galatasaray’ı çok ciddiye almış olmam. Galatasaray’daki siyasi amaçları birleştiği zaman, hemen bir arada oturabilen insanlar var. Birbirlerine hırsız, karaktersiz diyen insanlar bakıyorsun 2 sene sonra beraber hareket ediyor. Bunun yüzlerce örneği var."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • gerçekler 4 ay önce Şikayet Et
    gedson gs için kıvranırken üstelik bjk'ın da hiç aklında yokken, nasıl oldu da bjk'a peşkeş çekildi onu anlatsana biraz
    Cevapla
  • menjcemilşimşek 4 ay önce Şikayet Et
    şaire sormuşlar ankaranın neyini seviyosun diye istanbula dönüşünü seviyprum demiş burak elmas yatıgıgın en iyi iş galatasaraydan gidişin oldu
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Böyle şeyler uluorta konuşulmaz. Galatasaraylılığa yakışmıyor. Kol kırılır yen içinde kalır.. olmalı. Konuşmasan daha iyi
    Cevapla