Onyekuru'nun görüntüsü gündem olmuştu! Murat Sancak: Buraya ihanet edemezsin

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak katıldığı programda Onyekuru'nun geçen sene gündem olan görüntüsü ile ilgili konuştu. "Maçtan sonra Galatasaray kalecisiyle haşır neşir olmuştu" diyen Sancak, "Ondan sonra Onyekuru'yu sattım zaten" dedi.

Onyekuru'nun görüntüsü gündem olmuştu! Murat Sancak: Buraya ihanet edemezsin
Onyekuru'nun görüntüsü gündem olmuştu! Murat Sancak: Buraya ihanet edemezsin
GİRİŞ 16.12.2023 12:36 GÜNCELLEME 16.12.2023 12:36
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, TRT Spor'da katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sancak, Henry Onyekuru'nun sosyal medyada gündem olan görüntüsüne dair gerçeği açıkladı. Sancak, "Maçtan sonra Galatasaray kalecisiyle haşır neşir olmuştu. Ondan sonra Onyekuru'yu sattım zaten. Soyunma odasında ağzıma geleni söylemiştim ona. Benden ekmeği yiyorsun, buraya ihanet edemezsin" dedi.

Sancak şunları ifade etti:

"BANA GÖRE KÖTÜ NİYET YOK"

"Netice itibarıyla ben bunu başka oyuncularda da yaşadım. Maalesef bir takımdan bir oyuncu alıp daha sonra o takıma karşı oynattığın zaman duygusallık var, performansına yansıyor. Kötü niyet var mı, bana göre yok. Erkan Zengin diye bir oyuncu almıştım, Karagümrük'ten daha 1. Lig'te iken İstanbul'da Karagümrük maçına geldik. Karagümrük taraftarları Erkan Zengin'e tezahürat yapıp tribüne çağırıp alkışladılar. Şimdi o oyuncunun Karagürük'e karşı iyi oynamasını bekleme."

BELHANDA AÇIKLAMASI: 'BAK BÖYLE DEVAM EDERSE 50. DAKİKADA OLURSA ÇIKART'

"Hatta ben Montello hocaya da söylemiştim, o oyuncuları o takımlara karşı oynandığı zaman oynatma demiştim. Montella iyi hatırlar. Şimdi ben Belhanda ile ilgili Serkan hocaya devre arasında 'Bak böyle devam ederse 50. dakikada olursa çıkart' diye söyledim. Çıkarttı netice itibarıyla."

"Şimdi hata yaptık gol yedik, Emre Akbaba o kadar samimi, o kadar şerefli bir çocuk ki... Hata, onun yaptığı hata. Bir sene önce nasıl oynandığını, Galatasaray taraftarı tarafından nasıl yuhalandığını da biliyoruz."

"SOYUNMA ODASINDA AĞZIMA GELENİ SÖYLEMİŞTİM"

"Onyekuru alkışlanmıştı. Maçtan sonra Galatasaray kalecisiyle haşır neşir olmuştu. Ondan sonra Onyekuru'yu sattım zaten. Soyunma odasında ağzıma geleni söylemiştim ona. Benden ekmeği yiyorsun, buraya ihanet edemezsin. Takım arkadaşın olabilir, maçtan sonra gidersin soyunma odasına orada tebrik edebilirsin. O insani bir şey. Herkesin seyrettiği bir maç olduğu için, başka bir takımla şampiyonluk yarışında olduğu bir takımın kalecisiyle sen saha ortasında eğlenemezsin, sarılamazsın."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • celil 4 ay önce Şikayet Et
    belhanda ve emre akbaba ne olacak
    Cevapla
  • Gazi 4 ay önce Şikayet Et
    Belhanda gs için oynadı.
    Cevapla
  • Adanalıyık 4 ay önce Şikayet Et
    Sende git genel kurul üyesi olduğun febe’de yap yöneticiliğini, Adana’yı Adana’lılara bırak.
    Cevapla
  • Sas 4 ay önce Şikayet Et
    Buda sıktı ya Fenerli ya BJK Li hep gs için açıklama yapıyor bunun yüzünden Adana’ya sempatim bitti
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    kendisi de fener turbununde yoneticilerle görüşme yapıyordu. gorusmeseydi o zaman. dışarda kafede goruseeydi. şike mi yaptı acaba bu görüşmeyle
    Cevapla
  • hacıhızır 4 ay önce Şikayet Et
    Klüp başkanının görüşmeleri ile futbolcunun eski takımı lehine apaçık tavırlara girmesini karıştırmayalım. Para karşılığı bir kulüp ile profesyonel olarak sözleşme yapan bir sporcunun başka bir kulüp lehine hareket yapması ahlaksızlıktır. Kim ve hangi kulüp olursa olsun hiç etik değildir hatta hainliktir. nokta..
    Cevapla
  • Hadi Ordan 4 ay önce Şikayet Et
    Fenere maç mı verdi?Öyle olsa fenere yenilirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle