Galatasaray'a Kopenhag maçı öncesi sevindirici haber!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 6. ve son hafta maçında yarın Danimarka'nın Kopenhag takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları geçen Davinson ve Ziyech de takımla antrenman yaptı.

Galatasaray'a Kopenhag maçı öncesi sevindirici haber!
Galatasaray'a Kopenhag maçı öncesi sevindirici haber!
GİRİŞ 11.12.2023 14:38 GÜNCELLEME 11.12.2023 14:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 6. ve son haftasında yarın Danimarka'nın Kopenhag takımıyla deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık tutuldu. Isınma hareketleri ve koşuyla başlayan idmanda 2 gruba ayrılan futbolcular, top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi.

İdmanın basına kapalı bölümünde ise teknik direktör Okan Buruk yönetiminde taktik çalışmanın gerçekleştirildiği bildirildi.

Sakatlığı nedeniyle son 3 resmi müsabakada form giyemeyen Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez ile yine aynı sorundan dolayı Adana Demirspor müsabakasında dinlendirilen Hakim Ziyech takımla çalışmaya katıldı.

Galatasaray, yaptığı antrenmanla Kopenhag maçı hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılı takım, yarın başkent Kopenhag'daki Parken Stadı'nda yapılacak maç için akşam saatlerinde Danimarka'ya gidecek.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    "Galatasaray'a Kopenhag maçı öncesi sevindirici haber!" diye yazınca bende sandım ki maçta bizim Türk hakemler görev yapacak.
    Cevapla
  • Musta 4 ay önce Şikayet Et
    Hayatta kalmak için zekana guvenme
    Cevapla