Kerem Aktürkoğlu'dan şampiyonluk sözleri

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Adana Demispor maçının ardından "Takımıma yardım etmek için uğraşan bir futbolcuyum. Umarım takım olarak böyle devam ederiz ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırız." dedi.

Kerem Aktürkoğlu'dan şampiyonluk sözleri
Kerem Aktürkoğlu'dan şampiyonluk sözleri
GİRİŞ 08.12.2023 23:13 GÜNCELLEME 08.12.2023 23:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı takımda Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Kerem Demirbay açıklamalarda bulundu.

Sacha Boey mücadeleye ve performansına ilişkin, "Bizim için önemli bir maçtı. Liderlik için kazanmamız gerekiyordu ve biz de bu şekilde hazırlandık. İyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum ve hazırlanıyorum. Sadece takımla değil, bunun haricinde de çalışıyorum. İyi hissediyorum. Bu şekilde devam etmem gerekiyor." dedi.

"Güzel bir galibiyet oldu"

Kerem Aktürkoğlu ise şunları söyledi:

"Önemli olan galibiyetti. Hafta için çok önemli bir maça çıkacağız. Oraya moralli gitmemiz ve ligi devam ettirmemiz gerekiyordu. Güzel pozisyonlar bulduk, öne geçtik. Önemli olan galibiyetti. Takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık, güzel bir galibiyet oldu. Icardi hem saha için hem de saha dışında çok seviyorum. Hep birbirimizi arıyoruz. Böyle istatistikler güzel ama galibiyetten daha güzel. Takımıma yardım etmek için uğraşan bir futbolcuyum. Umarım takım olarak böyle devam ederiz ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırız."

"Kazanmak istiyoruz"

Kerem Demirbay ise maçın ardından Adana Demirspor ve Kopenhag maçlarına ilişkin, "Kendi performansımı konuşmak istemiyorum. Takım olarak iyi bir performanstı. Birinci devrede 3-0 yapmalıydık. İkinci yarıda da 3-1'i erken bulmalıydık. Kazandık, en önemlisi o. Şampiyonlar Ligi'nde pozitif bir durumdayız. Takım olarak enerjili çıkmak ve maçı kazanmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Turgut 4 ay önce Şikayet Et
    Belhanda gibi rakipler olursa Demirsporun kalecisi gibi rakipler olursa evet ulaşırsınız
    Cevapla
  • dahua 4 ay önce Şikayet Et
    aslanım senden razıyız seni. beğenmeyen eller utansın.
    Cevapla
  • Akn 4 ay önce Şikayet Et
    Hayatta tanidigim en ezik tataftar grubu fenerbahceliler, kendileride hem takim hem yonetimlerinin bir ise yaramadigi biliyor ama halen itiraf edemiyorlar, iste bu ezikliklerinden kaynaklaniyor, bu kafa ile daha bir 9 sene sampiyon olamazsiniz
    Cevapla
  • Ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    Ligideki şampiyonluğu bırakın taraftar avrupada şampiyon olmanızı istiyor bunun için söz verin
    Cevapla
  • mstf 4 ay önce Şikayet Et
    ne kadar kuş varsa toplanıp gelmiş, biz Türkiye'de yenip avrupa'da yenilmiyoruz, federasyon kollama yapıyorsa bu sizin için kullanılıyordur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle