Galatasaraylı taraftarlar isyan etti! "Bu bir çifte standart"

Adana Demirspor ile karşılaşan Galatasaray'ın aleyhine penaltı verilmesinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar çifte standart uygulandığını iddia ederek sosyal medyadan isyan etti.

Galatasaraylı taraftarlar isyan etti! "Bu bir çifte standart"
Galatasaraylı taraftarlar isyan etti! "Bu bir çifte standart"
GİRİŞ 08.12.2023 21:09 GÜNCELLEME 09.12.2023 00:01
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi.

2-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle devam eden maçın 45. dakikasında Adana Demirspor'lu Yusuf Sarı'nın sağdan içeri çevirdiği topa Victor Nelsson müdahale etti. Adana Demirspor'lu futbolcular penaltı beklese de hakem oyunu devam ettirdi.



VAR ÇAĞIRDI VE BİTİGEN "PENALTI" DEDİ

VAR'ın uyarısıyla monitörde pozisyonu inceleyen Abdülkadir Bitigen, Nelsson'un topa elle müdahale ettiğini işaret etti ve penaltı noktasını gösterdi.



GALATASARAYLI TARAFTARLAR SAMET'İN POZİSYONUNU PAYLAŞTI

Abdülkadir Bitigen'in penaltıyı vermesinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada karara tepki gösterdi. 13. haftada Fenerbahçe'li Samet Akaydin'in Karagümrük maçında koluna çarpan topa penaltı verilmediği ve hakemlerin çifte standart uyguladığı iddia edildi.



SAMET'İN POZİSYONU ANINDA GÜNDEM OLDU!

Nelsson'un koluna isabet eden topa penaltı verilmesinin ardından dakikalar içerisinde Samet Akaydin'in pozisyonu defalarca paylaşılarak gündeme getirildi.



Eski hakem ve spor yorumcuları Bahattin Duran, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım penaltı pozisyonunu yorumladı. 

Bahattin Duran, "Tartışmasız çok net bir penaltı. Nelsson vücudunu genişleterek dirseği kaldırdı. Bu doğal bir konum değil. Top geçmesin diye vücudunu büyülttü." dedi.

Deniz Çoban, "Hakemler en iyi yerde izlerken, karar vermiyorlar. Kararı VAR'a bırakıyorlar. Tartışılacak tarafı yok, net penaltı. Hakemlerin kararı vermesi lazım. Bizimkiler her şeyi VAR'A bıraktı." ifadelerin kullandı.

Bülent Yıldırım ise "Penaltı doğru karar." yorumunda bulundu. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 65
  • Onur 7 ay önce Şikayet Et
    Ah gs ah işiniz gücünüz hakem olmuş yensenizde hakem yenilsenizde hakem hep algı operasyonları adlında sizin şampiyonluk kaldırdığınız sezonların tümüne baksan şaibeden geçilmez
    Cevapla
  • Reis 7 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaşın kalecisi destek eline çarptı fiye kırmızı yerken böyle bağırmıyordunuz
    Cevapla
  • Ulrtra aslan 7 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe olayındaki de penaltı buda penaltı ama biri si vermiyor birisi veriyor ..vermeyen fenerli futbolcunun eli el değilde Galatasaray lı futbolcunun eli el diyecem ama el ayrımı yapan utansın
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Gs yın bu posisyonuna penaltı çalanların ben şahsen yüzdeyüz dürüst olmadıklarını söyleyebilirim ulan ALLAHTAN Korkun kullardan değil
    Cevapla
  • Adem 7 ay önce Şikayet Et
    Sivas maçında ki pozisyona neden isyan bayrağı yok madem ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle