Galatasaray büyük oynuyor! Orta saha için iki dünya yıldızı

Galatasaray'da gündeme Arsenal'in Ganalı orta sahası Thomas Partey ve Al-Nassr forması giyen Marcelo Brozovic'i geldi.

GİRİŞ 08.12.2023 16:58 GÜNCELLEME 08.12.2023 17:11
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Okan Buruk'la bir toplantı yapan yönetimin ilk hedef olarak Arsenal'in Ganalı orta sahası Thomas Partey ismine yoğunlaştığı öğrenildi.

Okan Buruk'un yıldız ismi kadrosunda görmeyi çok istediği ve yönetimden oyuncu için teklif yapılmasını istediği belirtildi. 30 yaşındaki futbolcu için devre arasında kiralama teklifi yapma kararı alan yönetimin oyuncunun durumunu araştırdığı ifade ediliyor.

BROZOVIC SÜRPRİZİ

Öte yandan Galatasaray, Al-Nassr forması giyen Marcelo Brozovic için harekete geçti. Dünyaca ünlü orta sahayı 6 aylığına kiralamayı hedefleyen sarı-kırmızılıların temaslara başladığı bildirildi.

Cimbom'un tüm maddi şartları zorlama kararı aldığı öne sürülen 31 yaşındaki ismin Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Transferdeki tek sorun Al-Nassr kulübünün Brozovic'i kadroda tutmak istemesi. Ancak yönetim maddi olarak iyi bir teklif yapması durumunda transferin gerçekleşeceğini düşünüyor. Brozovic'in 6 aylık maaşını ödemek isteyen Cimbom, Al-Nassr'a kiralama ücreti ise vermek istemiyor. Galatasaray'ın 2-3 milyon Euro bandında bir kiralama teklifi yapması durumunda ise Al-Nassr'ın transfere izin vereceği iddia edildi.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • İdris 7 ay önce Şikayet Et
    Party yaramaz sakın ha kaç amacını izledim çok hata yapıyor
    Cevapla
  • Murat 7 ay önce Şikayet Et
    Zaten parasının hepsini el Nasr karşılar hatta üstede GS ye para verir sahtekarlar
    Cevapla
  • Vatandas 7 ay önce Şikayet Et
    Gerek yok bu transferlere 30 yasinda futbolcumu alinir daha oncedende dedim 75 yasinda dedem var karin tokluguna oynar ve her mac gol garantisi veriyoruz...bilgilerinize
    Cevapla
  • AHMET ADIBELİ 7 ay önce Şikayet Et
    Federasyon dan ricam borcu olan tüm takımlara transfer yasağı getir futbolcu satsınlar ama almasınlar borçları bitene kadar alt yapıdan gelen geçleri oynatsınlar doğrusu bu
    Cevapla
  • oo hooo o 7 ay önce Şikayet Et
    hani dünya yıldızı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle