Aslan'da ilk 11'e giremeyen isme Avrupa'dan iki talip!

Galatasaray'ın Alman ekibi Bayer Leverkusen'den 3 yıllığına kadrosuna kattığı Kerem Demirbay'a Bundesliga'dan iki takım talip oldu.

Aslan'da ilk 11'e giremeyen isme Avrupa'dan iki talip!
Aslan'da ilk 11'e giremeyen isme Avrupa'dan iki talip!
GİRİŞ 06.12.2023 13:10 GÜNCELLEME 06.12.2023 13:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sezon başında Bayer Leverkusen'den 3 yıllığına kadrosuna kattığı Kerem Demirbay, devre arası transfer döneminden takımdan ayrılabilir.

Takvim'in haberine göre sezon başında Leverkusen'den kadroya katılan Kerem Demirbay, sarı-kırmızılı ekipte istediği forma şansını bulamadığı için Almanya'ya geri dönebilir.



BUNDESLİGA'DAN İKİ TALİBİ VAR


Bundesliga'da mücadele eden Werder Bremen ve Union Berlin, oyuncuyla ilgilendiklerini belirterek yıldız ismin menajeriyle iletişime geçtiler. 

Galatasaray'a yaz transfer döneminde 3.7 milyon euroya transfer olan 30 yaşındaki orta saha, şimdiye kadar sarı-kırmızılı forma ile 11 maça çıkarken 1 kez de asist yaptı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • nitekim 4 ay önce Şikayet Et
    alınması hata zaten böyle olacağı belliydi 3 kuruşa daha kıyıp adam gibi adam almak lazım ndombele ve buna verilen maaş bütçesiyle adam akıllı 1 tane tartışmasız direk ilk 11'de yer alacak oyuncu transfer edilmeliydi. kadronun çok da geniş olması birşey ifade etmiyor zaten verimsiz oluyor bu tip oyuncular
    Cevapla
  • hacıabi 4 ay önce Şikayet Et
    ...OkanGİTSİNkeremKALSIN...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    aglak okan hep bunu yapıyor
    Cevapla
  • MASK 4 ay önce Şikayet Et
    Okan hoca gibi biri olduktan sonra daha çooook keremler endombeleler gelip gider nasıl bir hoca sakat oyuncu oynatır hiç bir maçta varlık gösteremeyen sırf brezilyalı diye onda diretir ya saymakla bitmez de neyse
    Cevapla
  • kemal 4 ay önce Şikayet Et
    beşiktaşa kiralık verin oynasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle