Galatasaray'da Mauro Icardi farkı!

Galatasaray'ın attığı her 3 golden birinde Mauro Icardi'nin imzası var. Arjantinli yıldız; takımdaki en yakın takipçileri Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'nın toplamından daha fazla gol kaydetti.

GİRİŞ 05.12.2023 13:49 GÜNCELLEME 05.12.2023 14:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile birlikte zirvede yer alan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de son 16 umudunu son maça taşıyan Galatasaray hem hücum hem de savunma hattıyla dikkat çekiyor.

Sarı-kırmızılıların dünyaca ünlü isimlerden oluşan, yerli yıldızlarla takviyeli korkutucu hücum hattında önce çıkan isim ise Mauro Icardi...

Cimbom bu sezon iki kulvardaki 25 sınavda toplam 50 kez fileleri havalandırdı ve maç başı gol ortalaması 2 oldu. Bu ortalamayı Arjantinli yıldız yükseltti.

MAURO ICARDI FARKI

Aslan'ın 50 golünün 16'sında yani yaklaşık üçte birinde (3.1) Icardi'nin imzası var. 5 asist de eklendiğinde skor katkısı 21'e çıkan Icardi'ye en yakın isim Kerem Aktürkoğlu.

Ligde son haftaları suskun geçen ancak Manchester United'a hem dış sahada hem iç sahada gol atma başarısını gösteren milli yıldızı Wilfried Zaha yakaladı.

Dries Mertens ve Hakim Ziyech de 4'er golle bu üç futbolcuyu izliyor. Forvet hattında oynayıp gol atamayan tek isim ise 2 asistle skor katkısı yapan Barış Alper Yılmaz.  

KAYNAK: SÖZCÜ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Doğrucu Davut 4 ay önce Şikayet Et
    Yav kardeşim boş yapmayın. Durup dururken de nazara getirmeyin. Hatta geldi de. Baksanıza kaç maçtır ortalarda görünmüyor.
    Cevapla