Angelino kalmak için eski takımına savaş açtı!

Galatasaray'ın Leipzig'den kiraladığı Angelino, sözleşmesindeki şarta bağlı satın alma opsiyonunun kaldırılması için devreye girdi.

Angelino kalmak için eski takımına savaş açtı!
Angelino kalmak için eski takımına savaş açtı!
GİRİŞ 05.12.2023 09:35 GÜNCELLEME 05.12.2023 09:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'daki kiralık sözleşmesinde 20 maça bağlı satın alma opsiyonu bulunan Angelino, sarı kırmızılı takımda 18 kez forma giydi.

İspanyol sol beke 6 milyon Euro bonservis ödemek istemeyen yönetim, Leipzig ile zorunlu satın almadaki 20 maçlık opsiyonun kalkması için görüşüyor.

Alman kulübü isteği kabul etmezken Angelino devreye girdi. İspanyol oyuncu, bu madde nedeniyle Süper Lig'de oynatılmadığı bilgisini Leipzig idarecileri ile paylaşırken, "G.Saray'da kalmak istiyorum. Bonservis bedelinde indirim yapın" mesajını iletti.

26 yaşındaki oyuncu ayrıca 2.3 milyon Euro'luk yıllık ücretinde de indirim yapabileceğini G.Saray yönetimine iletti.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • fatih akman 7 ay önce Şikayet Et
    gönderin abi yakışmıyor takıma. düzgün bir sol bek alın sacha boey in yarısı kadar iş yapsa yeter. ayrıca takımda herkes koşması birbirine yakın olması lazım. evet yıldız isimler zaha, ziyech var ama yardımlaşma biraz daha fazla olmalı.
    Cevapla
  • nitekim 7 ay önce Şikayet Et
    bu oyuncu olmadı biran evvel vedalaşmak lazım seferoviç gitti o da bizde rahatladık bu da gitsin o da bizde rahatlayalım
    Cevapla
  • kemal 7 ay önce Şikayet Et
    kendi sahanda bari çift forvet oyna . ligin kıytırık takımları bile çift forvet oynuyor.
    Cevapla
  • Seval 7 ay önce Şikayet Et
    Başka şansı mı var
    Cevapla
  • Gsli 7 ay önce Şikayet Et
    Bu adam kalmalı ama sisten 434 veya 343 olmalı o zaman yine asist kralı olur bırak artık şu 4231 sistemini kadro buna uygun değil anla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle