Okan Buruk'tan şaşırtan tercih! Tam not aldı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçının ikinci yarısında sol bekte kullandığı Barış Alper Yılmaz'ın oyunundan memnun kaldı.

Okan Buruk'tan şaşırtan tercih! Tam not aldı
Okan Buruk'tan şaşırtan tercih! Tam not aldı
GİRİŞ 04.12.2023 12:26 GÜNCELLEME 04.12.2023 12:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hücum hattının her bölgesinde kullandığı Barış Alper Yılmaz'dan şimdi de sol bek yarattı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Kazımcan Karataş'ın performansı ile hayal kırıklığı yaşattığı Pendikspor maçının ikinci yarısında savunmanın soluna geçen Barış Alper, tam not aldı.

2000 doğumlu milli oyuncu, sol bek rotasyonuna eklendi. Alman kulüpleri tarafından yakından takip edilen Barış Alper, hocası Buruk'un jokeri.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • fahri baba 7 ay önce Şikayet Et
    adam sol bekte durmadı ki iyi mi kötü mü görelim.Anlamsız bir hareketti bence.
    Cevapla
  • CİHAN ARISOY 7 ay önce Şikayet Et
    Hakkaten o nasıl hamleydi, şaştım kaldım...
    Cevapla
  • talat 7 ay önce Şikayet Et
    saşa boy kardeşimiz ben sol bek oynamam diye yemin mi etti acaba. kaan sağ beke geçer saşa sola. dubua gibi adamı yediniz saşa için. bir tane düzgün ortası yok.
    Cevapla
  • Gsli 7 ay önce Şikayet Et
    Kazimcan angelinhodan iyi diyen taraftarlar vardi gerçekten taraftara göre oyuncu alıp yollamayı bırakın bu baskı koskoca kulüpleri hataya zorluyor
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Kazımcan asla 11 de oynatılmamalı.Resmen saatli bomba.Kırmızı kart,penaltı ...Bütün riskler mevcut...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle