Nicolo Zaniolo'ya İtalya'dan sürpriz talip çıktı!

Sezon başında Aston Villa'ya kiralık olarak gönderilen Nicolo Zaniolo'ya sürpriz talip çıktı. Bonservisi Galatasaray'da olan yıldız oyuncu ara transfer döneminde İtalya'ya transfer olabilir.

GİRİŞ 04.12.2023 11:11 GÜNCELLEME 04.12.2023 11:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İngiltere'de istenen performansı henüz sahada gösteremeyen Nicolo Zaniolo, Aston Villa'ya şartlara bağlı olarak zorunlu satın alma opsiyonu ile sezon başında kiralandı.

Birmingham takımı, sarı-kırmızılılara 5 milyon Euro kiralama bedeli ödedi. Ayrıca sözleşmede şartlara bağlı olarak 1.357 milyon Euro bonus maddesi de bulunuyor. Futbolcunun şartlara bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ise 22.5 milyon Euro.

YÜZDE 10'LUK PAY VAR

Opsiyonda performansa dayalı olarak 15.5 milyon Euro'luk bir bonus maddesi de yer alıyor. Son olarak Galatasaray'ın Zaniolo'nun sonraki satıştan yüzde 10'luk bir payı da bulunuyor.

ZANIOLO İLE BİZZAT İLGİLENİYOR

Ancak 24 yaşındaki futbolcu için sürpriz bir talip ortaya çıktı. İtalyan basınına göre; çizme devi Napoli, yıldız oyuncuya talip. Haberde kulüp başkanı Aurelio De Laurentiis'in Zaniolo ile bizzat ilgilendiği aktarıldı.

OPSİYON DEVREYE GİRMEZSE...

Ayrıca Zaniolo'nun ve ailesinin bu gelişmeye olumlu tepki verdiği de ifade edildi. Şartlara bağlı zorunlu satın alma opsiyonu devreye girmediği takdirde Napoli, sezon sonu Zaniolo'yu kadrosuna katabilir. Nicolo Zaniolo'nun bonservis değeri 27 milyon Euro olarak biliniyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    he babooooo
    Cevapla
  • Ercüment 4 ay önce Şikayet Et
    Zaniolo napoliye giderse Napoli dünyada bir numara olur.
    Cevapla
  • karagöz 4 ay önce Şikayet Et
    Haman paranızı ardaya terime verin üçe katlansın...sonra messiyi de alırsınız.BABAyaroyu da.:)
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    lan geri alın adamı ya gönderilecek bissuru adam var siz bunu gonderiyonuz. tete yi gönderin bunu alın arkadaş
    Cevapla
  • şah 4 ay önce Şikayet Et
    at yalanı s inananı
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Sen yemedin mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle