Trabzonspor ve Beşiktaş peşindeydi! Öncelik Galatasaray'da

Pendikspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Eyüpspor'da olan Erencan Yardımcı'nın transferinde önceliğin Galatasaray'da olacağı öğrenildi.

GİRİŞ 04.12.2023 10:49 GÜNCELLEME 04.12.2023 11:05
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan 2021 yılında Eyüpspor'a transfer olan ve şu anda kiralık olarak Pendikspor forması giyen Erencan Yardımcı gösterdiği performasla dikkat çekiyor.

Son 10 maçta 10 kez fileleri havalandıran 21 yaşındaki forvet için transfer iddiaları da konuşulmaya başlandı. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Erencan'ı yakından takip ettiği belirtildi. Sezon sonunda transfer yapması beklenen 1,88 boyundaki futbolcu için Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da "Erencan'ı takip ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

ÖNCELİK GALATASARAY'DA

Genç yıldızın Eyüpspor ile olan kontratında eski kulübü Galatasaray'ın geri alma maddesi bulunmuyor. Ancak iki tarafın olası bir transfer konusunda sözlü olarak anlaşma sağladığı ve genç oyuncunun transferi için önceliğin Galatasaray'da olacağı öğrenildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Murat şeşen 7 ay önce Şikayet Et
    Gitsin git sadece tr kupasında 1 2 maçta süperligde oynasın k3ndine v yeteneğine hainlik yapıp yok olup gitsin bjk den giden yada gelmeyip başka kulübe giden her futbolcu kariyerini bitirdi kaybolup gitti bu da yalan olur gider
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    E tabbi eyüp spor gs nin arka bahçesi. Lşge çıkarsa en iyi yatanı okucak
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Gs maçında gördük hiçbir özelliği yok.
    Cevapla
  • Ramazan 7 ay önce Şikayet Et
    Doğru dürüst atak mı yaptılarda çocuk kendini gösterecek olan ataklarında hepsinin içindeydi zaten
    Cevapla
  • Kartal 1 7 ay önce Şikayet Et
    Haberi yapılmadan gidip alacaksın, daha öğrenemedi, trabzon, bjk, yada bilerek yapılıyor, piyasa artırımı için, alt yapınız yokmu, sizde yetiştirin dünya genç var
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    O zaman Beşiktaşa hiçbir zaman düşünülmemeli, yolu açık olsun. Beşiktaşa gönül veren çok Beşiktaşın evladı var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle