Galatasaray gruptan nasıl çıkar? İşte tur ihtimalleri...

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında sahasında Manchester United ile 3-3 berabere kalırken gözler temsilcimizin gruptan çıkma ihtimallerine çevrildi.

Galatasaray gruptan nasıl çıkar? İşte tur ihtimalleri...
Galatasaray gruptan nasıl çıkar? İşte tur ihtimalleri...
GİRİŞ 29.11.2023 23:39 GÜNCELLEME 29.11.2023 23:39
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Manchester United ile sahasında 3-3 berabere kaldı.

Sarı-kırmızılı takım, Manchester United ile berabere kalmasının ardından bir maç fazlasıyla puanını 5 yaptı ve ikinci sıraya yükseldi.  

Galatasaray gruptan nasıl çıkar?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilmesi için gruptaki son maçı olan Kopenhag'ı deplasmanda mutlaka mağlup etmesi gerekiyor. 

Gruptan çıkmayı garantileyen Bayern Münih'in, Danimarka ekibini sahasında mağlup etmesi ve Manchester United'dan da son maçta puan alması durumunda temsilcimiz Galatasaray'a son maçta 1 puan yetecek ve yoluna Şampiyonlar Ligi'nde devam edecek. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 19
  • Drachen 1 5 ay önce Şikayet Et
    Tırnağın varsa kendi başını kendin kaşıyacaksın yoksa başkalarına güvenip hareket edersen kel kalırsın . Çıkıp adına layik bir takım olduğunu ispatla GS her ne kadar FB li olsamda kazanmanızı canı gönülden isterim . Ne de Olsa Güzel ülkemin takımısın ve bu Güzel Ükleyi temsil ediyorsun haydi göster gücünü bir arslan olduğunu cümle aleme ispatla .
    Cevapla
  • Alexde souza 5 ay önce Şikayet Et
    Inşallah çıkamayacak buz gibi çatır çatır soğuk kopenhag deplasmanında buz kesecek gs merak etmeyin gs liler vede elenecek galatasaray
    Cevapla
  • Alexde souza 5 ay önce Şikayet Et
    Gs gruptan çıkamayacak buz dağının ardında kaldı tür artık soğuk kopenhag deplasmanında buz kesecek gs elenecek bastır kopenhag elenecek gs
    Cevapla
  • nurettinbey 5 ay önce Şikayet Et
    GS bu gruptan çıkamaz!!Zira karşısında bir haclı ruhu var!!!
    Cevapla
  • fahri baba 5 ay önce Şikayet Et
    Kimseden bir şey beklemeden kopenhagı yenip yola devam etmeliyiz.Alman itlerine güven olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle