Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na yer aranıyor

Galatasaray'da takımın yıldız oyuncularından Kerem Aktürkoğlu'nun hangi pozisyonda oynayacağı merak konusu oldu.

GİRİŞ 28.11.2023 11:16 GÜNCELLEME 28.11.2023 12:42
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Alanyaspor maçında rotasyona giden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Manchester United karşısında da değişikliklere gidecek.

Abdülkerim Bardakcı ve Angelino'nun ilk 11'e geri dönmesi bekleniyor. Ayrıca Sanchez'in yerine de Nelsson forma giyecek. Alanya maçına yedek başlayan Kerem Aktürkoğlu'na ise kadroda yer aranıyor.

KARAR VERECEK

Alanyaspor maçına 2 gol, 1 asistle damgasını vuran Mertens'in ilk 11'de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Zaha'nın yeri de garanti... Sol kanat içinse Kerem ve Ziyech arasında sıkı bir rekabet yaşanıyor. Okan Buruk; Mertens, Kerem ve Ziyech'e göre farklı varyasyonlar denerken son taktik çalışmada kararını verecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Yusuf 5 ay önce Şikayet Et
    keremeden 10 numara olmazzzz
    Cevapla
  • Vatandas 5 ay önce Şikayet Et
    Buyursun gelsin 5+2 evde oturuyorum illaki bıryer buluruz ona yav GS kulübü yer bulamıyorsan çocuğun önünü aç bırak gitsin oynayabileceği bir kulübe yurt dışı olur yurt içi olur akmiyacaktin okadar adamı bir inat uğruna böyle düşünürsün kara kara sonunu dusunmuyen kahraman olamaz diye bir soz vardır NOKTA
    Cevapla
  • Hakan 5 ay önce Şikayet Et
    Oynasın zahadan formayı kapsin. O pozisyonları harcamaya devam ettiği müddetçe isterse 300 dakika boş koşsun ne farkeder. Bu takımın 10 numarası mertens ya da ziyech dir.adamlar dünya yildizi kerem kim.
    Cevapla
  • Beray aktürkoğlu 5 ay önce Şikayet Et
    Olum gereksiz konuşma sen keremin yaptığı bir şeyi yap o zaman görelim
    Cevapla
  • Ümit 5 ay önce Şikayet Et
    forma garanti gördüğü için saldı kendini ne yazık ki halbuki iyi oyuncu tabi kendini toparlaması lazım yoksa şuanda barış alper yılmaz keremden daha iyi
    Cevapla
  • nitekim 5 ay önce Şikayet Et
    kerem'i çok seviyoruz ama performansı çok düştü bir maç oynamadı takım rahatladı yaptığı top kayıpları bıktırmıştı mücadele gücüde çok düşük yeteri kadar da adam eksiltmiyor. bu performansla Kaan Ayhan'ın ve Barış Alper Yılmaz'ın yedek kalması haksızlık olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle