Galatasaray farka koştu! Rıdvan Dilmen'in iddiası dikkat çekti

Galatasaray'ın Süper Lig'in 12. haftasında karşılaştığı ve Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, ilk yarının liderini Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin belirleyeceğini iddia etti.

GİRİŞ 26.11.2023 11:52 GÜNCELLEME 26.11.2023 17:07
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçı yorumladı.

TV 8,5'ta değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin büyük maçlar dışında ligde kolay kolay puan kaybetmeyeceğini kaydetti. Dilmen, Sarı-Kırmızılılar için ligin hazırlık maçları havasına döndüğünü ifade etti.



ZAHA VE MERTENS'İ ÖVDÜ


Galatasaray ile Alanyaspor arasında büyük bir siklet farkı olduğunu vurgulayan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılıların starları Zaha ve Mertens'e övgüler yağdırdı.

Zaha'nın fit duruma geldiğini ve çok iyi oynadığını söyleyen ünlü yorumcu, Okan Buruk'un 10 numara pozisyonunda Mertens'i oynatması gerektiğini bildirdi.

Öte yandan Dilmen, Okan Buruk'un bu sezon kafasını karıştıracak iki futbolcunun ise Kerem Aktürkoğlu ve Ziyech olacağını belirtirken liderlik için de çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Ünlü yorumcu, ilk yarının liderini Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin belirleyeceğini öne sürdü. Dilmen'in bu yorumu sosyal medyada da pek çok kullanıcı tarafından kabul gördü.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • 10. köy 5 ay önce Şikayet Et
    RIDVAN BEY, aziz, FB'yi bıraktıktan sonra akil adam rolü ile ilgi alanını genişletmeye çalışıyor. Söylediğine itibar etmeyiniz. Hakkaniyyet,bir kez kaybedildi mi tekrar kazanılması mümkün değildir.
    Cevapla
  • Xyz 5 ay önce Şikayet Et
    Yıllardır takip ederim ne derse tersi çıkmıştır.
    Cevapla
  • hürsel 5 ay önce Şikayet Et
    amerika'yı yeniden keşfetmiş.
    Cevapla
  • Çöp fb 5 ay önce Şikayet Et
    Fb maç kazanamıyor, bunu bildiği için galatasaray maçını öne çıkarıyor. 4 maçtır kazanamıyorsun, önüne gelene yenilen hakem desteği ile buralarda bulunan bir takım fb. Kadrosunun tamamı çöp. Anadolu kulüpleri ezer geçer fb yi.
    Cevapla
  • Oğuz 5 ay önce Şikayet Et
    Sen Fenerbahçe tese Adademir maçını izledinmi resmen hakem katliamı vardı bu maçlarda tese maçı 3-0 olduktan sonra hakem sizin gibi eyyam yapmaya başladı bence sen futbolla ilgili yorum yapma.
    Cevapla
  • Kemal 5 ay önce Şikayet Et
    Yavuz hırsız ev sahibi bastırırmış.. GS'nin var'dan yok'yan nasıl desteklendiğini bilmesek, MHK'nin FB'ye çalıştığını zannedeceğiz.. İlginç bir mesaj olmuş çöpadam..
    Cevapla
  • Erzincan li 5 ay önce Şikayet Et
    Gs Alanya maçında bir rekabet yoktu biri yenmek için digeri yenilmek için sahaya çıkmıştı...
    Cevapla
  • Adem Atmaz 5 ay önce Şikayet Et
    Fb’nin sezon başından beri tüm maçları öyle, Trabzon hariç fb’ye yenilmek için sahaya çıkıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle