Icardi'nin menajerinden Galatasaray taraftarını yıkan Real Madrid sözleri!

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin temsilcisi Elio Letterio Pino, Real Madrid ile görüştüklerini doğruladı.

GİRİŞ 25.11.2023 10:17 GÜNCELLEME 25.11.2023 10:33
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi hakkındaki Real Madrid iddiaları ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Yıldız futbolcunun temsilcisi Elio Letterio Pino, Real Madrid ile görüşmelerde bulunduklarını açıkladı.

"REAL MADRID İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

"Resmi bir teklif henüz yok" diyen Pino, "Şu an (dün TSİİ 17.00) Madrid’deyim. Real Madrid’in Icardi için bir teklifi yok. Resmi ya da resmi olmayan bir teklif yapmadılar henüz. Ancak Real Madrid yetkilileri ile konuşuyoruz." açıklamasını yaptı.

"İSTANBUL'A GELECEĞİM"

Yakın zamanda İstanbul'a geleceğini söyleyen Pino, "Pazartesi günü Erden Timur’la görüşmek için İstanbul’a geleceğim. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’ndeki Galatasaray - Manchester United maçını izleyip, perşembe günü İstanbul’dan ayrılacağım. Elbette Mauro ile de zaman geçireceğim. Şu an için başka bir şey söyleyemem." dedi.

18 GOLE KATKI YAPTI

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, sezona kaldığı yerden devam ediyor. Geçen sezonda kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Icardi, bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 20 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 15 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında da takım arkadaşlarına 3 kez gol pası verdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • İbrahim 5 ay önce Şikayet Et
    100 milyon + Rodrygo olur
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Hemen gitsin. Antrenmana bile çıkmayan adam. Büyük maçlarda hiç yok.
    Cevapla
  • Alp 5 ay önce Şikayet Et
    Butun derbilerde , manchesterda , bayern de golu atan sen miydin. Bos futbol bilginle konusma.
    Cevapla
  • Göktuğ 5 ay önce Şikayet Et
    Lan baş yapma kardeşim adam sakat diye antrenmanlara çıkmadı bi süre ve Alanyaspor maçı öncesi tekrardan takımla antrenman yaptı
    Cevapla
  • Dadaş 5 ay önce Şikayet Et
    Reel madrid bu ben de olsam giderim! İyi paraya satılmalı.
    Cevapla
  • Gsli 5 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar 3-0 ların acısıyla yazmayın. Adamın derdi para olsa sezonbaşı giderdi. Gs de mutlu İstanbul da mutlu, para 2. veya 3. sırada. Ama isteyende Real Madrid illaki kafası bulanır. Real Madrid bu yaşlı ve ağır adamı niye istesin diyen arkadaş cidden futboldan anlamıyor. Futbol sahasında aklını be ayağını bu kadar iyi kullanan olmaması ve CV si bu kadar iyi olup hala aç olan ender ..
    Cevapla
  • Vanadokya 5 ay önce Şikayet Et
    Doğru kardeşim sana katılıyorum bizim sabri Sarıoğlu çok koşardı boş koşardı
    Cevapla
  • fenerlisiniz 5 ay önce Şikayet Et
    ikardi 1 ay yok oynayamaz haberi yapıyorlar adam 2 gün sonra sahaya çıkıyor ve hiç utanma yok şimdi de yalana devam ediyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle