Okan Buruk, Roma'nın sol bekini istiyor!

Aradığı sol beki bir türlü bulamayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transferde son kararını verdi. Angelino ile yolları ayırmayı düşünen sarı kırmızılılar, yeni sol bek için Roma'dan Leonardo Spinazzola'yı düşünüyor.

Okan Buruk, Roma'nın sol bekini istiyor!
Okan Buruk, Roma'nın sol bekini istiyor!
GİRİŞ 23.11.2023 10:05 GÜNCELLEME 23.11.2023 10:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da ara transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un verdiği liste doğrultusunda hareket eden Sarı-Kırmızılılar, son olarak rotayı İtalya'ya çevirdi.

Gündemde, Okan hocanın kadrosunda görmeyi çok istediği Leonardo Spinazzola var. Roma forması giyen 30 yaşındaki sol bekin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasını da fırsat bilen Galatasaray Yönetimi, eli güçlü bir şekilde pazarlık sürecini başlatacak.

30 MİLYON EURO'YA GİTTİ

Ocak ayında tecrübeli futbolcuyu İstanbul'a getirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, birkaç gün içerisinde İtalyan yıldızla da bir görüşme yapacak. Roma'ya 2019'da Juventus'tan 30 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Spinazzola, daha önce Atalanta, Perugia, Siena, Empoli gibi takımlarda da görev yaptı.

24 kez İtalya Milli Takımı'nın formasını giyen deneyimli oyuncu, bu sezon Roma'da çoğunlukla orta sahanın solunda oynadı. Hocası Mourinho'nun, sözleşmesinin bitimine kısa süre kala Spinazzola ile ilgili kesin bir karar vermediği öğrenildi. Eğer Roma, Aralık sonuna kadar oyuncuya bir teklif yapmazsa, Galatasaray transferde oldukça avantajlı konuma gelecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Hayri 5 ay önce Şikayet Et
    Angelinho bundan 2 gömlek üstün Okan hoca. Verim al verim kimseden verim alamıyorsun.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Emin bayram çok iyi onu geri getirin. bırakın yabancı hayranlığını artık. Barış a bakın tüm Yabancılardan çok çok iyi. Ama aldığı para onların beşte biri
    Cevapla