MANU'nun yıldızı Galatasaray'a! İstanbul'da görüşme var!

Transfer listesini oluşturan Galatasaray, aradığı yıldızı Manchester United'da buldu. 29 Kasım'da İstanbul'a gelecek olan İngiliz kulübü yetkilileriyle Donny van de Beek için masaya oturulacak.

GİRİŞ 22.11.2023 12:28 GÜNCELLEME 22.11.2023 12:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray, ocak ayındaki ara transfer döneminde orta sahaya takviye yapmayı planlıyor: Donny van de Beek.

Ndombele'den istediği verimi alamayan sarı-kırmızılılar, çareyi transferde buldu.

Süper Lig ve Avrupa'da yoluna devam eden Cimbom, eksik bölgeleri tamamlamak için düğmeye bastı. Torreira'nın yerine takviye planlayan Aslan, aradığı ismi İngiltere'de buldu.

İSTANBUL'DA TEMAS VAR

Galatasaray'ın hedefinde İngiliz devi Manchester United'da forma giyen Donny van de Beek var. Manchester United'da hem sakatlığı hem de formsuzluğu sebebiyle aradığı süreleri bulamayan Hollandalı futbolcu için İstanbul'da bir temas kurulacak.

Manchester United, Şampiyonlar Ligi maçı için 29 Kasım'da İstanbul'a gelecek. Bu mücadele öncesinde iki tarafın yöneticileri arasında 26 yaşındaki yıldız futbolcu için İstanbul'da pazarlık masası kurulacak.

OYNAMAK İSTİYOR

Donny van de Beek, Hollanda Milli Takımı ile büyük turnuvalarda boy göstermek için düzenli forma şansı bulacağı bir kulübe transfer olmayı hedefliyor. 26 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Bonservis bedeli ise 15 milyon euro. Ancak United oyuncusunu sahaya sürmediği için bu rakamın çok daha altına satabilecekleri konuşuluyor.



ERDEN TİMUR DEVREDE

Aslan'ın transfer sihirbazı Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur da bu konuda tam bir uzman. Hedef düşük bedelle renklere bağlamak. Ajax altyapısından yetişen van de Beek, 2016 yılında profesyonel sözleşmeye imza attı.

4 sene de Ajax'ın A takımında görev alan Hollandalı oyuncu, 2020 yılında 39 milyon euro bonservisle Manchester United'a transfer oldu. Ocak 2022'de Everton'a kiralanan van de Beek, 6 ay sonra ManU'ya geri döndü. Kariyerinde 327 maça çıkan başarılı orta saha, 69 gol ve 57 asistlik performans sergiledi. 

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Asrin hatasi olur, sakin ha almayin
    Cevapla
  • Osmanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Fredden gerisi yalan
    Cevapla
  • Aslan 5 ay önce Şikayet Et
    GS nin bu sezon en iyi transferi D.Sanchez gerisi hikaye...
    Cevapla
  • MURAT 5 ay önce Şikayet Et
    Manu nun yildizi ama manu da oynamiyor.Haber e gel
    Cevapla
  • Haso 5 ay önce Şikayet Et
    Ise yaramaz bosuna aliyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle