Tete için flaş Suudi Arabistan iddiası!

Tete'nin eski kulübü Shakhtar Donetsk ile anlaşmazlık devam ederken, sarı-kırmızılılarda oyuncunun satılma seçeneği gündeme geldi.

GİRİŞ 21.11.2023 10:48 GÜNCELLEME 21.11.2023 10:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş sebebiyle G.Saray’ın bonservis bedeli ödemeden aldığı Tete konusunda soru işaretleri var. Sarı kırmızılı yönetim imza attırmadan önce hukuki boyutu detaylı şekilde araştırıp anlaşma sağlarken eski kulübü Shakhtar Donetsk, Cimbom’dan yüklü miktarda (150 milyon avro) tazminat talep ediyor. İki kulüp arasındaki anlaşmazlık sürerken konu FIFA tarafından değerlendirilecek.

ARABİSTAN İHTİMALİ...

Okan Buruk, kalitesi tartışmasız olan Brezilyalıyı bütün olaylardan uzak tutup kazanma yoluna gidiyor ancak sıkıntıya düşmemek için de devre arasında satışını gündeminde tutuyor. Sarı kırmızılı kulübün tazminat olayının daha fazla can sıkmaması adına Tete için gelecek teklifleri değerlendirebileceği yazılıyor. Ukrayna basınının iddiasına göre hücum oyuncusu yüksek bedellere Suudi Arabistan’a da gidebilir.

CİMBOM'A DEV GELİR

Galatasaray, Puma ile 2024-2025 sezonunun başından itibaren geçerli olmak üzere beş yıllık sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı. Sarı kırmızılı kulüp bu anlaşma çerçevesinde toplamda net 25 milyon avro tutarında sabit ödeme, sportif başarıya dayalı prim ile Puma tarafından satılacak lisanslı kulüp ürünlerinden telif alınacağını açıkladı.

BİR GOLÜ, İKİ DE ASİSTİ VAR

Güncel piyasa değeri 24 milyon avro olan 23 yaşındaki Tete’nin Galatasaray ile 2027’ye kadar mukavelesi var. Ve Brezilyalı isim sarı kırmızılı takımda 16 maçta bir gol, iki asistlik performans sergiledi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Taraftar 11 ay önce Şikayet Et
    Gs yönetimi kesin satar, fiyat da işte kaç lira lazımsa 5se 5.,10sa 10, nasıl olsa soran yok denetleyen yok.
    Cevapla
  • Doğru Zamanda 11 ay önce Şikayet Et
    Hemen satın. Böyle bir fırsat çık nadir gelir. Tetteh, Bakambu vs. yabancı verimsiz oyunculardan. bir an önce kurtulmalı. Sezon sonu olursa çok geç olur. Elden çıkarmak zorlaşır. Hem maaşlarını ödemekten kurtulmakta ekstrası.
    Cevapla
  • Levrock 11 ay önce Şikayet Et
    Zaten hülle transferi oldugunu hepimiz biliyoruz Avrupadan kimse o paralari vermeyecegi icin gs nin bir yeri tututustu ve imdadina yine araplar yetisti. Kendi baglantilari olmadigi icin siyasi gücü istismar eden oyun bozan, kural tanimaz Kulüb.
    Cevapla
  • Gözden kaçtı 11 ay önce Şikayet Et
    Tete süper futbolcu. Satılması büyük hata olur. Arabistanda şov yapar. Kesinlikle satılmamalı. Büyük maçların oyuncusu tete. İlk bayern münih maçında bayerni yerle bir etti. Fakat nedense gs ikinci maçta onu ilk 11 de çıkarmadı.
    Cevapla
  • nitekim 11 ay önce Şikayet Et
    çok iiyi oyuncu da değeri bilinmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle