Fenerbahçe ve Galatasaray, milli yıldız için karşı karşıya!

Orta sahaya transfer yapmak için mesai harcayan Fenerbahçe ve Galatasaray, Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan'ı transfer etmek için harekete geçti.

GİRİŞ 20.11.2023 14:49 GÜNCELLEME 20.11.2023 17:17
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şampiyonluk için mücadele veren Fenerbahçe ve Galatasaray, Salih Özcan transferi için karşı karşıya geldi.

Borussia Dortmund ve milli takımda ortaya koyduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken Salih, yerli oyuncu olması ve oyunu iki yönlü oynayabilmesi sebebiyle iki ezeli rakibin ilgisini çekiyor. 

Salih Özcan için sezon başında da girişimde bulunan Fenerbahçe ve Galatasaray, oyuncunun kulübü Dortmund'u ikna edememiş ve Alman ekibinin yüksek bonservis beklentisini karşılayamamıştı.



DORTMUND SICAK BAKMIYOR


Alman basınına yansıyan haberlerde Süper Lig devlerinin Salih Özcan'ın transferi için bu kez daha kararlı olduğu aktarılırken Dortmund'un ise oyuncuyu satmaya sıcak bakmadığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Galatasaray'da da Okan Buruk'un kadrolarında görmeyi çok istediği Salih için devre arasında iki takım yöneticilerinin Alman kulübü ile temaslarını arttırması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan Salih Özcan, bu sezon Borussia Dortmund'la tüm kulvarlarda 11 maça çıktı. Milli futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • TEK RUMELİ 8 ay önce Şikayet Et
    BİZDE İSMAİL VAR...İSMAİL BUNDAN DAHA ÇOK BASIYOR..DAHA ÇOK KOŞUYOR...UZUN PAS BİLE ATIYOR...BUNUN İSMAİL,DEN BİR TANE ARTISI VAR MI Kİ..Bir Fenerli olarak Galatasaray alsın derim..bize gerekmez..
    Cevapla
  • nac 8 ay önce Şikayet Et
    bizim büyük takımlar oyuncu yetiştirmeyin aman avrupada oynayan ne kadar türk futbolcu varsa hepsini alında birbirinize girmeyin. yav avrupada oynasınlarda birazda yabancı külüplerin parasını alsınlar, yabancı futbolcular hep bizden mi alacak bırakın oynasınlar.türkiyeye gelince oynamıyorlar.yedekte kalıyorlar
    Cevapla
  • Ömer 8 ay önce Şikayet Et
    Bırakın da lütfen adam Avrupa'da oynasın Türkiye'de bir takıma geldiği zaman milli takıma zarar veriyorsunuz lütfen almayın
    Cevapla
  • DedeKorkut 8 ay önce Şikayet Et
    Gs zaten istiyordu. Ali koç yine bildiğiniz gibi ahlaktan akıldan yoksun gs istediği için istiyor
    Cevapla
  • Yazı yorum 8 ay önce Şikayet Et
    Halen futbolmu yaa.ülke sorunlar müslüman sorunlar bitti halen buna,devammı.taraftarın umrundamı filistin yada Türkiy.milyon ero alan topa vuramayanları asgari ücretliler memurlar garibler izliyor aşkışlıyor ailece hemde.çocugunada aşılıyor taraftarlığını.bir tanesi açıklayamaz çocuguna bu fitbolun vatana millete ekonomiye kendi kişiliğine mali durumuna eğitimine ne faydası oldugunu.
    Cevapla
  • Yazı yorum 8 ay önce Şikayet Et
    Hüsüünk sen çok gelişmişsin fitbolla belli.niye zoruna gidiyo yazdıklarım? Herkes ölüyo deyip umursamıyorsun ,umursadıgın tek şey kendin belli.yazdıklarım ne kadar doğru belli oldu.
    Cevapla
  • Hüseyink 8 ay önce Şikayet Et
    Ya bir sus Allah askına bu millet bir sekilde sitres atacak insanların huzurunu kacırma hasta olduk bu nedir sen git ne yaparsan yap stres zaten öldürüyor herkez kalp krizi gecirip ölüyor ne yapalım sabah aksam sinirli ve streslimi yasayalım nefretmi yasayalım yürü git ne istiyorsan yap düs milletin yakasından aclığının sorumlusu topcular degil sensin gelistir kendini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle