Mertens'ten transfer kararı! Devre arasında...

Galatasaray'ın devre arasında gelecek teklifleri değerlendirmeye alabileceği Dries Mertens, sezon sonuna kadar takımda kalmak istiyor.

GİRİŞ 20.11.2023 12:08 GÜNCELLEME 20.11.2023 13:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İtalya'daki 9 yıllık Napoli macerasının ardından katıldığı Galatasaray ile 52 maçta 9 gol, 8 asist üreten Dries Mertens, bu sezon beklentilerin altında bir görüntü çizdi.

Lider vasıflı bir oyuncu olması sebebiyle Okan Buruk'un takımda kalması yönünde bir tavır aldığı Mertens'in planı da ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yönetim, Arabistan'tan cazip bir teklif gelmesi halinde Mertens'in satılmasını düşünürken Belçikalı yıldız ise kontratının sonuna kadar kulüple yola devam etmeyi planlıyor.

DÜŞÜNCESİNİ OKAN BURUK'A İLETTİ

Teknik heyetin 36 yaşındaki futbolcuya bu sezon daha az şans bulacağını söylediği, Mertens'in de yedek kalmayı sorun etmeyeceğini teknik direktör Okan Buruk'a ilettiği belirtildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Beza 5 ay önce Şikayet Et
    3 milyon euro.
    Cevapla
  • İlyas 5 ay önce Şikayet Et
    O kadar paraya bende kenarda otururum hatta gerek yok floryadan çıkmam bile ne gerek var
    Cevapla
  • Kutahyali 5 ay önce Şikayet Et
    Oyuncunun ekmeği yenmiş gönderin gitsin araplara
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    gs bunu elinde tutmalı. eğer gönderirse gs biter. adamın sayesinde penaltılar fauller kazanıyorsunuz bunun sayesinde kaç puan topladınız. adam yerden kalkmıyor. beleş kırmızı kartlar ,beleş penaltıları bunun sayesinde alıyorsunuz. bence elinizde tutun.
    Cevapla
  • Gsli 5 ay önce Şikayet Et
    Mertense haksızlık ediliyor çok daha fazla şans bulmalı. Sene sonu jübile yapılmalı adam efsane. Bir kere de prestijli veda edin ayıp yahu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle