Galatasaray, Spinazzola'yı gündemine aldı

Angelino'nun performansından memnun olmayan Galatasaray, devre arası transfer döneminde kadrosuna yıldız bir sol bek takviyesinde bulunmak istiyor. Aslan bu noktada Roma'dan Spinazzola'yı gündemine aldı.

GİRİŞ 20.11.2023 11:46 GÜNCELLEME 20.11.2023 12:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Angelino'nun performansından memnun olmayan Galatasaray, devre arasında önceliği sol bek transferine verecek. Uzun zamandır sol bek problemi yaşan Cimbom, satın alma opsiyonu ile birlikte Leipzig'den kiralanan Angelino'dan istediği verimi alamadı.

O bölgede alternatif olarak kullanılan Kazımcan Karataş'ın da yetersiz futbolu sebebiyle devre arası transfer döneminde bir sol bek takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılı takım rotasını İtalya'ya çevirdi.



SPINAZZOLA SESLERİ

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, İtalya Seri A ekibi Roma'dan Leonardo Spinazzola'yı gündemine aldı. 30 yaşındaki futbolcunun, Roma ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

İtalyan basını, Spinazzola'nın, kulübünden yeni sözleşme teklifi beklediğini ve bu teklifin gelmemesi halinde gelen teklifleri değerlendirebileceğini dile getirdi.

Bu gelişme üzerine Sarı-Kırmızılılarda Başkanvekili Erden Timur'un önümüzdeki günlerde İtalya'ya gitmesi bekleniyor. Defansın solunda ve kanatta forma giyebilen 30 yaşındaki futbolcu ayrıca sağ bek, merkez orta saha olarak oynayabiliyor.

Piyasa değeri 10 milyon euro olan 30 yaşındaki yıldız, İtalya'nın Euro 2020 şampiyonluğunda büyük katkı vermiş sonrasında turnuvaya sakatlığı sebebiyle devam edememişti. 

Bu sezon Roma ile 11 maçta görev alan Spinazzola, 756 dakika sahada kalırken 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • yerdenokan 5 ay önce Şikayet Et
    ligi bitirmeyiz haaa erdemsiz lig
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    ya erden timur nerde yaşlı topcu varsa alıyorsun
    Cevapla
  • fenerlisiniz 5 ay önce Şikayet Et
    yalan yazmayın türk alacaklar sol bek
    Cevapla
  • Harbici 5 ay önce Şikayet Et
    Sakaaaaaaat
    Cevapla
  • Misa 5 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuk iş yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle