Muslera'dan beklenmeyen sözleşme cevabı!

Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, Galatasaray ile özdeşleşen Fernando Muslera'ya 1 yıllık yeni kontrat teklif etti. Ülkesine dönme fikri olan Uruguaylı eldivenin, "Kararımı sezon sonunda netleştireceğim" yanıtını verdiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 20.11.2023 11:24 GÜNCELLEME 20.11.2023 11:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

2011 yılından bu yana Galatasaray'da başarıyla görev yapan Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Sarı-Kırmızılılar, Uruguaylı eldivenin kontratını uzatmak için görüşmelere başladı.

Yönetimin, 37 yaşındaki Muslera'ya 1 yıllık yeni sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Galatasaray'a hizmet etmekten onur duyduğunu dile getiren, fakat ülkesine dönme düşüncesi de olan deneyimli eldivenin yönetime, "Burası yuvam. Ancak; geleceğimle ilgili kararı sezon sonunda vermeyi düşünüyorum" şeklinde cevap verdiği belirlendi.

Ayrıca Okan Buruk'un da performansından memnun olduğu kaptanıyla yola devam etme yönünde bir görüş belirttiği gelen haberler arasında.

EFSANELER ARASINA GİRDİ

Şu ana kadar 478 kez Sarı-Kırmızılı formayı giyen Fernando Muslera, kulübün unutulmaz isimleri arasında yer alıyor. 2 maçta daha oynaması halinde Muslera, 479 kez Galatasaray'da oynayan Sabri Sarıoğlu'nu geride bırakacak. Bu alanda Bülent Korkmaz, 588 karşılaşmayla zirvede bulunuyor.

TARAFTAR KALMASINI İSTİYOR

Galatasaray taraftarları, 2014'te 18 milyon Euro ile en yüksek değerine ulaşan ve şu anda 1.5 milyon Euro değer biçilen Muslera'nın takımda kalması yönünde paylaşımlar yapıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Beza 5 ay önce Şikayet Et
    Bu is paraya bakar.Parayı kim cok verirse ona gider.
    Cevapla
  • Okan kocuk 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de kalmaya değer para alırsa kalacak yoksa gidecek ne ki
    Cevapla
  • Selçuk kaya 5 ay önce Şikayet Et
    Psikolog gözüyle delik o 10 senedir Avrupa sıfır herkes değişti o kaldı gs in 10 Avrupa senesi gitti.yabanci hoca yabancı kaleci ile hiçbir zaman başarı gelmedi gelmez.
    Cevapla
  • yaman44 5 ay önce Şikayet Et
    Aynen hemşerim sağlam kaleci bulunup çokdan yedeğe kınmalıydı
    Cevapla
  • Kutahyali 5 ay önce Şikayet Et
    Heykelini dikin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle