Galatasaray'ın yıldızına Suudi Arabistan'dan dev teklif!

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha'ya, Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal talip oldu. Galatasaray'ın, Fildişi yıldız için Suudilerden beklediği bonservis bedeli ise 30 milyon euro...

GİRİŞ 18.11.2023 10:16 GÜNCELLEME 18.11.2023 10:57
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Avrupa'da ses getiren transferlere imza atan Galatasaray'ın bu sezon renklerine bağladığı Wilfried Zaha, son haftalardaki performansıyla taraftarın gönlünü kazandı. Fildişili futbolcu, mevcut formunun ardından yeniden Suudi Arabistan kulüplerinin gözdesi oldu.

Brezilyalı yıldız Neymar'ın sakatlığı sonrası hücum hattına takviye yapmak isteyen Al Hilal Kulübü, Cimbom'un Fildişili yıldızını transfer gündemine aldı. Ocak ayında Al Hilal'in Cimbom'a resmi teklifte bulunacak.

Galatasaray, Zaha'nın bedelini 30 milyon euro olarak belirledi.

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Sezon başında Arabistan'tan gelen astronomik teklifleri reddeden Zaha'nın bu girişime nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu. 31 yaşındaki yıldızın Galatasaray ile kontratı 2026 yılında sona erecek.

OKAN BURUK'UN GÖZDE İSMİ

Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig olmak üzere toplam 14 maça çıkan Zaha 5 gol attı, 1 de asist yaptı. Zaha, teknik direktör Okan Buruk'un oyun planında da önemli bir yere sahip.

4.3 MİLYON EURO MAAŞI VAR

Yıldız isme güncel verilere göre; 20 milyon euro değer biçiliyor. 3 sezonluk imza atan Zaha, Cimbom'dan 2.3 milyon euro imza ücreti almıştı. Ayrıca futbolcu, yıllık 4.3 milyon euro sezonluk ücret elde ediyor.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bence 40 milyon avro ya sat onun yerine Sterling ya da Luis Diaz gibi oyuncular almayı düşün hatta kalan 5 6 milyona süper ligten genç oyuncu al. Bu yorumumu bir düşünün sayın başkanım
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    bence hemen satmali barış ondan daha iyi
    Cevapla
  • Abdülkadir 5 ay önce Şikayet Et
    Sat sat sat koy gitsin.
    Cevapla
  • HÜSEYİN 42 5 ay önce Şikayet Et
    Hemen satılmalı hem maaş külfetinden kurtulun 30-35 mil euro verilirse hemen satılsın yerine 2 tane daha genç dinamik oyuncu alınsın
    Cevapla
  • Alaaddin üsküdar 5 ay önce Şikayet Et
    Bu Arabistan ümre ve haç ibadeti için Müslümanlardan aldıkları paraları zevk için futbolculara dağıtıyorlar ama ne yazıkki Filistine 1 tek yardımları olmamıştır.arabistan bu tutumu ve davranışlarından dolayı zamanla ilerde en sevilmeyen nefret edilen ülke olmaya devam edilecektir.
    Cevapla
  • Skoda5454 5 ay önce Şikayet Et
    Araplar ticaret müslumani tarihten beri öyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle