Galatasaray, Icardi için alarma geçti

Galatasaray, sakatlığı sebebiyle bir süredir maçlara iğne ile çıkan Mauro Icardi'nin iyileşmesi için milli arada yoğun mesai harcayacak.

GİRİŞ 14.11.2023 09:34 GÜNCELLEME 14.11.2023 09:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'ın Beşiktaş ile karşılaştığı maçta Ghezzal ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan Mauro Icardi'nin iyileşmesi için seferberlik ilan edildi.



İĞNE YARAMADI


Bir süredir sakat şekilde iğne ile sahada yer alan 30 yaşındaki golcü, sırasıyla çıktığı Rizespor, Kasımpaşa, Bayern Münih ve Hatayspor maçlarında sahada yerini aldı fakat ağları havalandıramadı. Icardi, bu maçlarda sadece Rizespor deplasmanında alınan 1-0'lık galibiyette golün asistini yaptı.

Milli arada tam olarak sağlığına kavuşması istenen ve bu doğrultuda tedavisine devam edilecek olan Arjantinli yıldız, antrenman eksikliğini de fiziksel yüklemelerle gidermeye çalışacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • gggS 6 ay önce Şikayet Et
    öncelikle daha bir ideal kadro ve sistem oturtamayan okan hoca ile yollar ayrılmalı...çünkü oyun okuması sıfır ...icardi sakatlığı sonrası hadi bayern maçları hariç halille başlanabilirdi sen çok önemli bir bayern maçı öncesi muslerayı neden riske ediyorsun günayla başla ...maalesef okanla işimiz zor tek olumlu futbol bayern maçındaki 60 dakika ....
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    İğne falan palavra.Şov yapıyorlar. Ne faydası oldu takıma,ayarı verdiler fetöşlere.
    Cevapla
  • Salih 6 ay önce Şikayet Et
    Yalan dolan algı.Baska işleri yok.
    Cevapla
  • Veli 6 ay önce Şikayet Et
    Hadi Ordan.Bir futbolcu iğne ile 1 ay oynamaz.Söyledikleri sakatlıkta bırak koşmayı yürümenin bile zordur.
    Cevapla
  • nitekim 6 ay önce Şikayet Et
    hiç oynamasa daha iyiydi inanılmaz düştü performansı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle