Metin Öztürk'ten hakem tepkisi! "İki penaltımız verilmedi"

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, 2-1 kaybedilen Hatayspor maçının ardından hakeme tepki gösterdi.

Metin Öztürk'ten hakem tepkisi! "İki penaltımız verilmedi"
Metin Öztürk'ten hakem tepkisi! "İki penaltımız verilmedi"
GİRİŞ 11.11.2023 22:49 GÜNCELLEME 11.11.2023 23:11
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenilen Galatasaray'da ikinci başkan Metin Öztürk, uzun serinin ardından kaybettiklerini ve 2 net penaltılarının verilmediğini bildirdi.

Öztürk, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına, bugün çok önemli bir maça çıktıklarını söyledi.

Hatay'ı kimsenin unutmaması gerektiğine dikkati çeken Öztürk, "Hatay ile oynadığımız maçı, bir maçtan fazlası olarak gördük. Hatay'ı kimse unutmamalı. Sadece devletin yapacağı değil, Galatasaray da dahil bütün büyük kulüplerin desteklemesi gerekir. Biz bunu bir maçtan fazlası olarak görüyoruz." diye konuştu.

Öztürk, maç öncesi Dursun Özbek, Adnan Polat ve Erden Timur'un, Hatay'da konteyner kent ve gençlik merkezi açılışına katıldıklarını kaydetti.

"Milli aradan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz"

Bugün arzu ettikleri futbolu ortaya koyamadıklarına değinen Öztürk, şöyle devam etti:

"Uzun serinin ardından kaybettik. 2 net penaltımız verilmedi. 81. dakikada Barış Alper Yılmaz'a yapılan sadece tribünden değil defalarca izledik, penaltı. 90 artı 6'da İcardi'ye yapılan net penaltı. O zaman VAR niye var? Kaldırsınlar. O zaman biz hakemin insafı ve iyi niyetiyle devam edelim. Evet, bugün istediğimiz performansı gösteremedik ama sonucu etkileyecek iki net penaltı verilmedi. Milli aradan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz."

Bir gazetecinin "Yabancı hakem getirilmesi mantıklı olur mu?" sorusu üzerine Öztürk, bu konunun Kulüpler Birliği ve federasyonun konuşacağı bir konu olduğunu ve kendisinin yetkisi alanında olmadığını anlattı.

Hatay'ı Türkiye'nin her coğrafyasını sevdikleri gibi sevdiklerini dile getiren Öztürk, "Ne olur Hatay'dan elinizi çekmeyin, buraya destek vermeye devam edin." diyerek sözlerini tamamladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 61
  • Kocunan yara 5 ay önce Şikayet Et
    Kaç haftadır fenere penaltı verilmiyor ts maçında ise ilk yarıda vermediği penaltıyı ikinci yarıda olmayan penaltı verdiler o zaman niye sesizdiniz hakem çok güzel maç yönetti alistiniz düşünce yere penaltı çalınmasına algı takımı maç sonunda da iki penaltimiz verilmedi ağlayın ağlayın.Kendine yapılınca penaltı rakip takım olunca görmedik duymadık bilmiyoruz Rize golünü hiç konuşmuyorum.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 5 ay önce Şikayet Et
    Barış alperin kırmızı sınıda koşuşacanmı
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Gecen sezon 20. hafta GS Antalyaspor macindaki iptal edilen penaltiyi Tum israil ve yunan takimi taraflarlari tekrar izleyebilirmi? izleyemez!
    Cevapla
  • Ismail 5 ay önce Şikayet Et
    Hadi ordan.Oyuncuların penaltı almak için her kepazeliği yapıyor.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray düşmanları gene harekete geçmiş.Akılları sıra fenere(Ali Koça)yalakalık yapıyorlar. Rakipler de hemen algı yapmaya hazır!!!Icardiye yapılan net penaltı. Değil diyenler göz doktoruna gitmeli yada biraz daha dürüst yorum yapmalılar!!
    Cevapla
  • Ev sahibi 5 ay önce Şikayet Et
    Hadi ordan at gözlüklü fanatik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle