Galatasaraylı taraftarlardan Almanya'da Filistin'e büyük destek!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'le deplasmanda karşılaşacağı maç öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar, Münih sokaklarında Filistin için pankart açtı.

Galatasaraylı taraftarlardan Almanya'da Filistin'e büyük destek!
Galatasaraylı taraftarlardan Almanya'da Filistin'e büyük destek!
GİRİŞ 08.11.2023 21:17 GÜNCELLEME 08.11.2023 21:28
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4.karşılaşmasında deplasmanda Alman devi Bayern Münih'le karşılaşacak.

Kendi sahasında Bavyera ekibine karşı çok iyi mücadele eden ancak sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrılan Sarı-Kırmızılılar, deplasmandan avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istiyor.



SOKAKLARDA FİLİSTİN PANKARTLARI

Galatasaray, zorlu maçta büyük bir taraftar desteğini arkasına alacak. Karşılaşmada coşkulu bir atmosfer oluşturması beklenen Sarı-Kırmızılı taraftarlar, karşılaşma öncesi  Filistin'i de unutmadı.

Almanya'da yoğun bir İsrail desteği sürmesine rağmen buna aldırış etmeyen Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Münih sokaklarında Filistin pankartları açarak, mağdurlar için tezahüratta bulundu. Bu görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    tüm alman arabalarını boykot etmeliyiz ki almanlar ne halt yediklerini görsünler türkiyede her bes arabadan üçü alman.
    Cevapla
  • TROYa gecelim 5 ay önce Şikayet Et
    Bütün ülke olarak bankacılık sisteminde maaş ve kredi kartlarinda katil terorist canı azili kafir İsrail ABD ortakligi master ve viza kartları yerli milli kart TROY la değiştirmeliyiz ki azili kâfirin komisyon adı altında milyarlarca paramızi yurt dışına cikaramasin
    Cevapla
  • Mehmet cebecioglu 5 ay önce Şikayet Et
    İradesi ni satmis alman
    Cevapla
  • Cimbombom 5 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray taraftarı millidir, Türkiye'nin en iyi, Dünyadaki 1,5 milyar müslümanın tek avrupa kupası olan dolayısı ile 1,5 milyar taraftarı olan tek takımıdır. Aç tavuklar Bayern Münih tribünlerinde bavyera bayrakları sallarken biz GS formalarıyla elimizde Filistin ve Türk bayraklarıyla Münihte meydan okuruz. Aç tavuklara duyurulur.
    Cevapla
  • Gürsel 5 ay önce Şikayet Et
    Bizim buradaki taraftarların çoğu Galatasaray lisesi ve amigoların etkisi altında ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle