Sacha Boey: Hayalim Premier Lig’de oynamak

Galatasaray'ın yıldız sağ beki Sacha Boey, kariyeri ve Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sacha Boey: Hayalim Premier Lig’de oynamak
Sacha Boey: Hayalim Premier Lig’de oynamak
GİRİŞ 08.11.2023 16:02 GÜNCELLEME 08.11.2023 16:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yıldız sağ beki Sacha Boey, kariyeri ve Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BOEY'İN AÇIKLAMALARI:

"Mauro Icardi Galatasaray’a gelirken kafamda PSG dönemi olduğu için hem en iyiye hem de en kötüye hazırlamıştım kendimi. Ne düşünmem gerektiğini bilmiyordum. İlk maça çıktı, ilk golünü attı, antrenmanlardaki azmini ve istekli halini gördükten sonra iyi bir zihniyetle geldiğini gördüm. Daha sonra taraftar, oyuncular ve teknik ekibin de sevgisi dahil olunca, onun için her şey artık sadece daha güzel olabilirdi. Çok iyi bir ruh. Saha içinde çok farklı, tek bir topa ihtiyacı var. Ceza sahası içinde tek bir top yetiyor."

MAURO ICARDI SÖZLERİ

"Icardi sevgiye ihtiyaç duyan bir isim, taraftar sevgisini gösterdikten sonra onlara bu sevgiyi tekrar iade etmek için sahada elinden geleni yapıyor. Fransa’da olduğu gibi Türkiye’de de özel hayatıyla ilgili haberler oldu ama soyunma odasında daima güler yüzlüydü, onu etkilemiyordu bu haberler. O hiç etkilenmediği için haberler takıma da hiç yansımadı. Saha içinde, takımda daima pozitif bir isim."

"HAYALİM PREMİER LİG'DE OYNAMAK"

"Hayalim Premier Lig’de oynamak bunu hiçbir zaman gizlemedim. Yakından takip ettiğim bir lig ve özelliklerimin de oraya uygun olduğunu düşünüyorum. Benim için bu yaz bazı Premier League takımlarından Galatasaray’a teklifler oldu. Arsenal ve Galatasaray’lı yetkililer arasında görüşmeler oldu ama resmi bir teklif olmadı bildiğim kadarıyla. Benim için ilgi var ama teklif yok ise üzerinde durmanın da bir anlamı yok. Benimle ilgilenenler takımlar arasında Marsilya da vardı. Bir Parisli olarak elbette PSG’i destekliyorum, bu kaçınılmaz. Javier Pastore’nin hayranıydım."

"BİR GÜN DAVET ALACAĞIM"

"Fransa U17, U19 ve U20 takımlarında oynadım. Geçen yıl da Ümit Milli Takım kadrosunda yer aldım. Bana bir gün Fransa Milli Takımı’nda oynayacaksın deselerdi inanmazdım. Zamanla bir hedef haline geldi, özellikle takımda Milli Takımlara giden arkadaşlarımı gördükten sonra. Benim şahsi bakış açım bu meseleyi zamana bırakmak gerektiği. İyi performanslarımı sürdürüyorum, yükselişimi devam ettiriyorum, bugün olmasa eğer böyle devam edersem bile bir gün davet alacağımı biliyorum."

"DİKKATLE İZLEYECEKLERDİR"

"Davet almak da yeterli değil, gittikten sonra orada kalıcı olmak önemli. İnsanlar bu konuyu çok açıyor ama ben umursamamaya çalışıyorum, çünkü insanlar çok konuşur ve sonunda davet gelmezse bu sizi etkileyebilir. Bu yüzden ben çok umursamıyorum. Şampiyonlar Ligi bu açıdan Milli Takım hedefimde bana çok yardımcı olabilir çünkü Milli Takım’la isminiz çok anıldığında insanlar bu maçlarda sizi dikkatle izleyecekler ve hakkınızda net bir fikir sahibi olacaklar."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Morelli 5 ay önce Şikayet Et
    Yollayin gitsin
    Cevapla
  • Morelli 5 ay önce Şikayet Et
    Yollayin gitsin
    Cevapla
  • Morelli 5 ay önce Şikayet Et
    Yollayin gitsin
    Cevapla