Zaha'dan, Bayern Münih maçı öncesi iddialı sözler!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wilfried Zaha, gollerine devam edeceğini ve Bayern Münih'e de gol atacağını söyledi.

Zaha'dan, Bayern Münih maçı öncesi iddialı sözler!
Zaha'dan, Bayern Münih maçı öncesi iddialı sözler!
GİRİŞ 05.11.2023 12:04 GÜNCELLEME 05.11.2023 14:52
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna katıp üç yıllık sözleşme imzalattığı Wilfried Zaha, düşük performansıyla çok defa eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Sarı kırmızılıların imza parasıyla birlikte üç yıl için toplam 15 milyon avroyu bulan maliyeti de eleştirilerden payını almıştı. Old Trafford’da Manchester United’a attığı golle tepkileri biraz olsun dindiren Zaha, Kasımpaşa maçında Premier Lig günlerini hatırlattı.

Harika performansı ve attığı iki golle üç puanın kahramanı olan Fildişili oyuncu, soyunma odasında başta Okan Buruk olmak üzere tebrik yağmuruna tutuldu.

"BAYERN'E DE GOL ATACAĞIM"

Hem takım arkadaşlarının hem de taraftarın yoğun ilgisi sonrasında büyük mutluluk yaşayan Zaha, "Bu daha başlangıç. Gollerimin devamı gelecek. Bundan sonra gerçek Zaha’yı herkes görecek. Bayern Münih’e de gol atacağım" sözünü verdi.

"BAYERN'İ DE YENEBİLİRİZ"

Zaha, Mauro Icardi sevinci yapmasını "Aramızda özel bir bağ var. Gol attıktan sonra bu sevinci yapıp, sıra sende diyorum" açıklamasını yaparken "Galatasaray taraftarını çok seviyorum. Onları mutlu etmek için çok çalışıyoruz. Bayern’i de yenebiliriz, ilk maçta bunu gösterdik" diye konuştu.

Galatasaray'da şu ana kadar 12 maçta sahaya çıkan Zaha, 4 gol attı ve 1 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • taraftar 5 ay önce Şikayet Et
    liderliği bile gs hisseleri primleyemiyor sahipsiz kulüp herkes cebini doldurma derdinde o kadar gelir var hisse değeri bjk nin yarısından bile aşağıda
    Cevapla
  • Fatih 5 ay önce Şikayet Et
    Burası Avrupa arenası ve oynayanlar da Türk takımları .Bu takım hangisi olursa olsun oyuncu hangi ırktan olursa olsun bizim oyuncumuz.Türk takımları adına ter döküyor deyip moral verip motivasyonunu yükselteceğiniz yerde köstek olmaya çalışıyorsunuz.Bir oyuncu her daim 100/100 oynayacak diye birşey yok her zaman tam destek . BEN BİR GS TARAFTARI OLARAK.TÜM TAKIMLARIMIZIN YOLU AÇIK OLSUN.
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Niyeti gerçek olsun
    Cevapla
  • Cemil cakir 5 ay önce Şikayet Et
    Bayer Galatasaray'ın kalitesinde bir takim değil beş çekeceğiz. Zaniola yi keşke satsamasaydik kevgire cevirirdi onların defansi
    Cevapla
  • Zaha 6 ay önce Şikayet Et
    Zaha sanada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle