Galatasaray aradığı sol beki Chelsea'de buldu!

Galatasaray'da Angelino'nun beklentileri karşılayamaması üzerine yeniden sol bek arayışları başladı. Aslan, Chelsea'den Marc Cucurella için harekete geçti.

Galatasaray aradığı sol beki Chelsea'de buldu!
Galatasaray aradığı sol beki Chelsea'de buldu!
GİRİŞ 03.11.2023 10:17 GÜNCELLEME 03.11.2023 10:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da sol bek için yeniden çalışmalar başladı. Sarı-kırmızılı ekibi ocak ayında hareketlilik bekliyor. Sezon başında kadroya katılan Angelino beklentilerin altında kaldı.

Cimbom şimdiden sözleşme fesih görüşmelerine başladı. Sarı-kırmızılılar İspanyol sol bekin ikinci yarıdaki maaşı olan 1.15 milyon euro'yu da ödeyerek karşılıklı fesih istiyor. Angelino forma bulamadığı için ayrılmaya hazır. Leipzig'in ikna edilmesi için görüşmeler yapılıyor.

TEMAS KURULAN İSİM MARC CUCURELLA

Angelino ile yollar ayrılacak ve devre arasında da üst düzey bir sol bek alınacak. Temas kurulan ilk isim Chelsea'de bu sezon formasını kaybeden Marc Cucurella...

Cucurella kısa boyuna rağmen stoperde de oynayabiliyor. İspanyol sol bek vatandaşı Angelino'ya göre çok daha defansif bir isim.

BURUK'UN TERCİHLERİ ARASINDA BAŞI ÇEKİYOR

Teknik direktör Okan Buruk'un da tercihleri arasında başı çekiyor. 25 yaşındaki oyuncu Barcelona, Eibar, Getafe, Brighton ve Chelsea formaları giydi. Cucurella'nın piyasa değeri ise 28 milyon euro.

BU SEZON 7 MAÇTA FORMA GİYDİ

İspanyol sol bek bu sezon 7 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu bu mücadelelerde skor katkısı yapamadı.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Ramazan 5 ay önce Şikayet Et
    Ezgjian Alioski ısimleri geçenlerden ve eldekilerden daha iyi oyuncu hem ofans hem defansta. Leeds ve arnavutluk milli takımındaki oyununa bi baksınlar. Leddetakimindan ayrıldığında sırf Terimin egosu yüzünden alınmamıştı ve mecburiyetten arabistana gitti. Geçen sezon fenerbahçe de Ferdi nin iyi performansından dolayı yeterince fırsat bulamamisti
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 5 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir İspanyol oyuncu ülkemizde başarılı olamamış olamazda zira ispanyollar çok yumuşak temas futbolunu bilmiyor yaşlı makamlar gibiler örneğin Guiza ispanyada gol kralı olmasına ertesi sene fenerde yedek kaldı oynayamadı en profesyonel futbolcular kuzey avrupadan çıkıyor .
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Eyüpspor Pendikspor tuzlaspor bağlantıları yaptıkları hülle transferler araştırılmalı
    Cevapla
  • Futbolsever 999 5 ay önce Şikayet Et
    Cuvcurella dedikleri futbolçu 7 maç oynamış bu sezon sürekliliği yok transfer ederlerse yanlış transfer olur, Rıdvan Yılmaz transfer edilse daha faydalı olur.
    Cevapla
  • MASK 5 ay önce Şikayet Et
    şimdi soruyorum kazımcanı niye aldın okan bunu sadece sana değil fb yede bjk nin başındaki teknik adamlarada soruyorum kulübünde iyi oynayan gençleri alıp iki gün sonra yerine yabancı alıp onu beğenmeyip o gençlere fırsat vereceğinize yeni bir yabancı peşine koşmanın mantığı ne belki bu çocuklar bir iki, yıl sonra milli takıma çok şeyler katacak işte örnek kazımcan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle