Dev kulüpleri peşine taktı! Galatasaray'da 40 milyon euroluk beklenti

Galatasaray'da Sacha Boey'in menajeri ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı. Fransız sağ bekin menajeri, oyuncunun maaşına yüzde 500 zam talep etti. Yönetim ise bu talebi kabul etmeyerek, Boey için 40 milyon euro bonservis belirlendi.

Dev kulüpleri peşine taktı! Galatasaray'da 40 milyon euroluk beklenti
Dev kulüpleri peşine taktı! Galatasaray'da 40 milyon euroluk beklenti
GİRİŞ 02.11.2023 09:37 GÜNCELLEME 02.11.2023 10:23
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da Fransız sağ bek Sacha Boey’in menajeri ile yapılan görüşmelerden yüzde 500'ü aşan zam talebi nedeniyle sonuç çıkmadı. Yönetim, İngiliz devlerinin peşindeki Boey için sıra dışı bir bonservis bedeli belirledi.

4 YIL ÖNCE 250 BİN EURO'YDU

Fransız oyuncu, Temmuz 2019'da Rennes’in altyapısından çıktığında piyasa değeri 250 bin Euro'ydu. Galatasaray, Temmuz 2021'de 1 milyon 150 bin Euro bonservis bedeliyle renklerine kattı.

BUGÜNKÜ DEĞERİ 17M€

Bugünkü piyasa değeri 17 milyon Euro. Takımın son iki sezondaki en istikrarlı futbolcusu Sacha Boey, Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla parmak ısırtmayı sürdürürken piyasasını da her gün arttırıyor. Ancak yönetimin de başı ağrıyor.

GÖRÜŞMEDEN SONUÇ ÇIKMADI

Maaşı, seviyesinin altında olan (400 bin Euro) Fransız sağ bekin menajeri ile yapılan görüşmelerden, 2 milyon Euro'nun üzerinde maaş talep edince sonuç çıkmadı.

40M€'LUK KARAR!

Kontratı Haziran 2025'te sonlanacak Boey'in gitmek istediği belirtiliyor. Arsenal ve Manchester United'ın takibindeki 24 yaşındaki oyuncu için sarı-kırmızılı yönetim 40 milyon Euro bonservis fiyatı belirledi.

KAYNAK: SÖZCÜ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • net 6 ay önce Şikayet Et
    takımdan kimler ne maaşlar alıyor ve boey 2 m avrodan fazlasını hak ediyor
    Cevapla
  • Güzel insan 6 ay önce Şikayet Et
    bir FB taraftarı olarak git al bakım sahsa boye gibi bir adam bak kaç milyon Euro istiyorlar..adama istediği parayı verin vermezseniz buda oyalınıp durur bir sezon daha oynar bedava gider o kadar basit
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    hak etmeyen adamlara milyon eurolar veriyorlar hak eden adamlarada koklatmiyotlar bu nasıl bir yönetim ticaret anlayış takımın en iyisi adam hakkını istiyor sonra 2.riberry vakası olucak görecekler günlerini...
    Cevapla
  • Colde 6 ay önce Şikayet Et
    Ayn
    Cevapla
  • Hakan 6 ay önce Şikayet Et
    Niye kabul etmiyor o yönetim maaşı. Takımın en iyilerinden birisi. 4 yıl önce belhandaya 3 kusur milyon veriyorlardı. Ne kazandık brlhandadan. Bu adam güzel paraya gidecek
    Cevapla
  • Sakin 6 ay önce Şikayet Et
    Bayern maçında durumunu hiç beğenmedim Konuşulan paralar menajerin gs yöneticilerinin saflığını görmesi ve faydalanmak istemesi Bu paraların topçusu değil. Bknz fenere fiyat performans skalasına. Hadi oradan Avrupa köylüsü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle