Okan Buruk'un korktuğu başına geldi! İki kez veto etmişti

Galatasaray'ın kiralık transferi Ndombele büyük hayal kırıklığı yaşattı. Okan Buruk'un Fransız oyuncuyu, iki kez veto ettiği ancak Vecino transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle Ndombele'ye mecburen imza attırıldığı iddia edildi.

GİRİŞ 31.10.2023 15:37 GÜNCELLEME 31.10.2023 15:38
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Ses getiren transferler yapan Galatasaray, Premier Lig ekibi Tottenham'dan Tanguy Ndombele'yi satın alma opsiyonlu bedelsiz kadrosuna katmıştı. Şu ana kadarki performansıyla geçer not alamayan Ndombele ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

BURUK TERCİH ETMEDİ

Aslan'ın transfer penceresinin kapanmasına saatler kala renklerine bağladığı Ndombele'yi teknik direktör Okan Buruk'un iki kez veto ettiği öne sürüldü. Psikolojik ve mental açıdan gelen raporları inceleyen Buruk'un, Kongo kökenli Fransız futbolcuyu aslında tercih etmediği, ancak Lazio'dan alınması planlanan Matias Vecino'nun transferinin gerçekleşmemesi sonrası 26 yaşındaki oyuncuya imza attırıldığı öğrenildi. G.Saray, Ndombele'nin bonservisini 5 sezona yayılmış, eşit taksitler halinde toplam 15 milyon Euro'ya alabilme hakkına sahip.



SKOR KATKI YAPAMADI

Süper Lig'de 4, Şampiyonlar Ligi'nde 3 maça çıkan ve 123 dakika süre alabilen Ndombele, skora katkı yapamadı. Ligde 1 maçta ilk 11'de başlayan Ndombele, Galatasaray taraftarlarına da hayal kırıklığı yaşatmış durumda. Geçen sezon Napoli'de oynayan Ndombele'nin, Cimbom ile kontratı sezon sonunda bitecek.

KAZANCI 3 MİLYON EURO

Takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu konuşulan Tanguy Ndombele, Galatasaray'da bu sezon 3 milyon 136 bin Euro kazanmış olacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Gsli Halil 6 ay önce Şikayet Et
    Kim transfer etti bunu.Dursun etmedi.Erden etmedi.Okan etmedi.Ben mi transfer ettim.
    Cevapla
  • Hukuk Katilleri 6 ay önce Şikayet Et
    Hukuku katleden federasyon hukukçuları her maç sonu hakem eleştiren Okanın dokunulmazlığı mı var?
    Cevapla
  • Hüseyin 6 ay önce Şikayet Et
    Yenilen takım taraftarının yorumu: hakem vermedi,teknik direktör bu işi bilmiyo,bu futbolcu bu takımin oyucusu deyil,yönetim dandik istifa,hakem istifa yönetim istifa,federasyon istifa,sattın bu futbolcuyu eeee ne kaldı
    Cevapla
  • Satılık Ekşi 6 ay önce Şikayet Et
    Her maç sonu hakemleri eleştiren Okan buruka dokunmayan GS Futbol Federasyonu,İsmail Kartal bir defa hakem hakkında konuşunca PFDK ya sevk etmiş.
    Cevapla
  • amca 6 ay önce Şikayet Et
    Bu memlekette azıcık adalet olsa yöneticisinden taraftarına ne kadar Fenerbahçeli varsa vatandaşlıktan çıkarılıp sürülür FENER ve BAHÇE kelimelerinin yan yana kullanılması idamla cezalandırılırdı. Ve fakat malesef sizi Bu memleketin başına Biz GALATASARAY lılar musallat ettik. Mukadderat.
    Cevapla
  • Gsli 6 ay önce Şikayet Et
    Çocuk mu zannediyorsunuz taraftarı?İtalya'da 500 bin euro alan,32 yaşındaki vecinoya 2.5 milyon euro maaş vereceklerdi.
    Cevapla
  • Gsli 6 ay önce Şikayet Et
    Hadi ordan.Adam yedek oyuncu.
    Cevapla
  • amca 6 ay önce Şikayet Et
    Ve adam şu an takımının en iyisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle