Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı operasyonu!

Galatasaray Yönetimi'nin Abdülkerim Bardakcı sözleşmesinde iyileşme yapmak için harekete geçtiği öne sürüldü. Sarı kırmızılı kulüpten yıllık 19.5 milyon TL alan Abdülkerim Bardakcı'nın ücreti yükseltilecek.

GİRİŞ 31.10.2023 09:48 GÜNCELLEME 31.10.2023 10:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bu sezonki başarılı performansıyla adından söz ettiren Abdülkerim Bardakcı, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Hakkında Milan iddiaları atılan başarılı stoper, teknik direktör Okan Buruk'un da vazgeçilmezi oldu. 

Victor Nelsson'dan sonra savunmada yeni partneri Davinson Sanchez'le de çok iyi bir uyum yakalayan 29 yaşındaki savunmacı için yönetim harekete geçti. 

Kerem Aktürkoğlu'na sezon başında zam yapan sarı-kırmızılı kurmaylar, yıldız oyuncunun 9 milyon TL olan ücretini 27 milyon TL'ye çıkartmıştı.

Şimdi Kerem gibi ilk 11'in bankosu olan Abdülkerim'in sözleşmesinde de iyileştirme yapılması kararı alındı. 2025'e kadar olan mevcut anlaşmasında garanti ücreti 19.5 milyon TL yazan milli stoperin kazancı artırılacak. 

Bu şekilde jest yaparak oyuncuyu ödüllendirmek isteyen yönetimin, maaşı Kerem'in seviyesine getirmeyi planladığı kaydedildi.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • nitekim 6 ay önce Şikayet Et
    sol bek de bardakçı oynamalı başka çare yok artık bardakçı sol bek oynamaya kendini alıştırsın Nellson da iyi oyuncu onu da kaybetmeyelim
    Cevapla
  • EMEKLİ 06 6 ay önce Şikayet Et
    Yönetim devre arasında bu takıma 3 trns. şart. Sol bek, torreranın yanına genç dinamik ve agresif 6 numara ve İcardiye iyi bir alternatif şart olmuştur. Endonbele, acelino, halil, olivera gönderilmelidir.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Fatih özgökçen Sudan ucuza sattın şu adamı yazıklar olsun sana
    Cevapla
  • Gsli 6 ay önce Şikayet Et
    Okan hoca kadroyu verimli kullanmıyor kimse hazır olamıyor şans gelmediği için
    Cevapla
  • ismail. 6 ay önce Şikayet Et
    Koçların alisi bak demekki o kadardanda fazlası ediyormuş değilmiş ukela.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle